Speltips Manchester City – Gladbach 16/3: Retur

Simon Pålsson Publicerat: 16 mars 2021

2-0 i Tyskland gör att Manchester City har allting i egna händer inför returmötet med Borussia Mönchengladbach den 16 mars 2021 i Champions League.

Manchester City - Borussia Mönchengladbach

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte blivit fullt så spännande matcher i Champions League-åttondelsfinalerna som många hade hoppats på och så här långt är det väl egentligen bara mötet mellan Juventus och FC Porto som har blivit något utöver det vanliga. Det mötet slutade också med skrällen att portugiserna gick vidare.

I mötet mellan Manchester City och Borussia Mönchengladbach var det kanske inte så många som tänkte sig en jätteöppen match på förhand, och inte heller efter det första mötet finns det mycket spänning att förvänta.

Manchester City stod inte för sin bästa insats, men vann med 2-0 på tysk mark, och gav sig själva tack vare detta ett gynnsamt utgångsläge inför returmötet på hemmaplan.

Manchester City har med sig en plötsligt förlust mot Manchester United sedan dess, men har i övrigt 24 vinster på sina 25 senaste matcher. Eller någonting sånt. Det kanske är 23 vinster på sina 24 senaste matcher. Och det räcker för att imponera. Det är svindlande siffror som gör att man måste lyfta på hatten. Igen.

Nu vågar jag lova att Manchester City ogärna gör någonting halvdant i den här matchen, utan snarare bogserar hem det här dubbelmötet.

Odds i Champions League

Manchester City kommer att kunna formera precis vilket lag man vill i den här matchen då Pep Guardiola varken har några skador eller avstängningar att behöva förhålla sig till. Man kan med andra ord inte ge Borussia Mönchengladbach någon fördel på förhand.

På senare tid har man också laborerat rätt mycket med truppen och låtit ett par nya spelare få chansen, men det finns ingenting som talar för att Pep Guardiola skulle ta några risker genom att inte formera sitt starkaste lag i den här viktiga matchen.

Ramy Bensebaini är tveksam till spel och väntas bli ersatt av Oscar Wendt i den här matchen, samtidigt som Christoph Kramer också han är tveksam till spel för gästerna.

Manchester City har alltså 2-0 att gå på och har varit sylvassa under hela 2021. Det finns ingenting som talar för att man inte skulle vinna här också.

Manchester City -1,5 spelas till 1,80 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5
Odds: 1,80
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, tisdag 16 mars 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: