Speltips Manchester City – Marseille 9/12: Städar av

Simon Pålsson Publicerat: 9 december 2020

Manchester City har ingenting att spela för, men lär städa av Marseille eftersom man har kapaciteten att göra det utan att förta sig.

Manchester City - Marseille

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Inför den sista omgången i Champions League-gruppspelet kan vi konstatera att det egentligen inte finns någonting kvar att spela om för Manchester City, som ser riktigt starka ut i perioder och som nu har seglat upp som ensam gruppledare här.

För att inte riskera att tappa sin gruppvinst behöver man bara ta en poäng hemma mot Marseille, men rimligen ser Manchester City till att vinna matchen. Det ska helt enkelt inte vara några bekymmer att städa av ett sådant motstånd.

Senast mot FC Porto fanns det lite irritation i Manchester City, som inte lyckades vinna och döda gruppens avslutning redan då. Men nu tror jag att man gör jobbet och tar sig vidare på det sätt som man borde ha gjort redan då.

Manchester City har en viktig match till helgen när man spelar derbyt mot Manchester United i Premier League, närmare bestämt på lördagskvällen, men det ska inte störa för mycket här.

Marseille råkade, eller ja, vände och vann på ett bra sätt, senast mot Olympiakos men är annars inte ett lag som ska ha på den här nivån och göra. Om man med den här nivån menar att kunna störa lag som Manchester City på allvar.

Manchester City vinner

Marseille låg alltså illa till senast, men kunde vända på 0-1-underläget till vinst med 2-1 hemma i Marseille. Det gjorde att man bröt en lång, lång trend med förlustmatcher och direkt svaga insatser i Europaspelet.

Det stora problemet tidigare har varit målskyttet och när man möter ett klart bättre Manchester City på bortaplan har jag svårt att se hur man ska kunna störa med sin offensiv.

Marseille må ha en ganska god form i ligaspelet, men Manchester City ligger på en helt annan nivå, det kan man inte blunda för.

Manchester City vinner och håller nollan spelas därför till 2,30 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner mot noll
Odds: 2,30
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 december 2020
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: