Speltips Manchester United – Leipzig 28/10: Tungt möte

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United blandar och ger, men är inte klara favoriter i min bok inför matchen hemma mot RB Leipzig i Champions League den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I sina bästa stunder har Manchester United den här säsongen visat sig vara ett lag som kan slå precis vilket lag som helst i världen, även om jag kanske ska slänga in FC Bayern München som motbudet till ett sådant påstående.

Men i senaste omgången av Champions League, som alltså var premiären när man spelade borta mot PSG, tog Manchester United en tung vinst med 1-2 i den franska huvudstaden. Det gav inte minst tre viktiga poäng i gruppspelet. Men frågan är om det inte var ännu viktigare att man bevisade sig på den här nivån?

I helgen följde Manchester United upp det med 0-0 mot Chelsea i en ganska avslagen historia. På det hela taget är det här fortsatt ett lag som håller hög nivå i sina bästa stunder, som sagt, men som kanske inte har jämnheten att prestera över tid.

I en grupp som består av PSG och RB Leipzig dessutom har man inte riktigt råd att tappa poäng i onödan, och inte minst matcherna mot varandra blir avgörande. Det gör att Manchester United sitter i ett bra läge just nu.

RB Leipzig städade också av Istanbul Basaksehir i sin första match för gruppspelet. Det gav bra andrum inför fortsättningen, och skulle man ta poäng på Old Trafford sitter man i ett väldigt bra utgångsläge inför nästa omgång mot PSG.

Två lag som vill ta poäng

Eric Bailly har knappt kunnat spela under inledningen på säsongen och när han väl har gjort det har man inte direkt blivit imponerad. Han finns inte med i den här matchen. Det gör inte heller Jesse Lindgard.

Vidare bör man ha med sig att Phil Jones, Marcos Rojo och Sergio Romero har haft det tungt och inte kan spela matchen.

I bortalaget är Lukas Klostermann, Konrad Laimer, Nordi Mukiele och Amadou Haidara utanför laget. Som det ser ut i skrivande stund kommer Emil Forsberg att starta, men det finns flera andra tunga offensiva namn värda att nämna.

Manchester United ser ut att ha hittat en annan stabilitet på slutet, varpå jag kanske inte förväntar mig en sprudlande offensiv i den här matchen. Från något håll.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,62 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,62
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: