Speltips Manchester United – Villarreal 29/9: Fantastiska odds

Axel Sjödin Publicerat: 29 september 2021

Det blir en repris av Europa League-finalen från i våras då Manchester United tar emot Villarreal på Old Trafford.

Manchester United - Villarreal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senast de båda lagen möttes var det en väldigt lång straffläggning som krävdes för att skilja dem åt, men tillslut var det Villarreal som vann och kammade hem Europa League-titeln och säkrade sin plats i årets Champions League. Nu ställs de mot varandra igen på Old Trafford i en väldigt spännande match i den andra omgången av gruppspelet.

Manchester Uniteds turnering inleddes verkligen inte som planerat då de förlorade borta mot den förväntade gruppjumbon Young Boys. Med motståndare som Villarreal och Atalanta i gruppen kan sådana resultat bli kostsamma och de är pressade att få med sig ett resultat här mot spanjorerna.

Fram till Aaron Wan-Bissakas väldigt onödiga röda kort såg det dock bra ut mot schweizarna och Cristiano Ronaldo gav också United en tidig ledning i matchen, men med en man mindre kunde Young Boys komma tillbaka in i matchen och ledningsmålet i den 95:e minuten spikade slutresultatet 2-1.

Trots att Manchester United hänger med bra i ligatabellen så har resultaten de senaste veckorna inte direkt imponerat, tre förluster på fyra matcher med alla olika tävlingar inräknade är inget imponerande facit och efter 0-1-förlusten nu i lördags mot Aston Villa har en del kritiska röster börjat höjas. Det är nu press på att leverera mot Villarreal med ord.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal är experter på att inte förlora

Unai Emerys Villarreal fortsätter även denna säsongen att ha komiska mängder kryss i sina matcher. Förra säsongen höll de sig länge precis bakom toppen genom att ha bisarra mängder kryss, men genom att i stort sett aldrig förlora. Det var endast Villarreal och ett Atlético i superform som länge bara hade förlorat en enstaka match och de gula ubåtarna verkar köra på samma strategi i år igen.

1-5-0 är facit hittills under säsongen och då har de också hunnit med ett 2-2 kryss mot Atalanta i öppningsmatchen av Champions League-gruppspelet. Emery måste bli gråhårig på att de inte kan avgöra matcher dock och det har gått så långt så att Aïssa Mandi till och med stod för ett helt bisarrt självmål i den 95:e minuten mot Atlético Madrid för att få till slutresultatet 2-2 där också.

Villarreal är i alla fall en väldigt svår nöt att knäcka och verkligen inget lätt motstånd, vilket gör att Manchester Uniteds tunga favoritskap inför mötet är något förvånande. Att oddsen skulle vara så låga som kring 1.50 på att ett United som inte levererat de senaste veckorna skulle lyckas med vad Atlético Madrid, Real Madrid eller Atalanta hittills inte klarat av är rätt uppseendeväckande.

Detta ger oss dock utrymme att dra till med en högoddsare här och spela på krysset för hela 4.75 hos Campobet. Villarreal visade redan i våras att de kan mäta sig med de engelska giganterna och med tanke på deras facit hittills så är det i min mening helt galna odds.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kryss
Odds: 4.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: