Speltips Manchester United – Young Boys 8/12: Revansch

Martin Efvergren Publicerat: 8 december 2021

Manchester United är redan klara gruppsegrare när man tar emot Young Boys i den sista matchen i gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 8 december 2021 med avspark kl 21:00.

Manchester United – Young Boys

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I och med segern mot Villarreal senast är Manchester United klara gruppsegrare inför den sista omgången av Champions Leagues gruppspel. De är tre poäng före tvåan Villarreal men då man vann båda mötena mot spanjorerna har man fördel vad gäller inbördes möten. För Young Boys del gäller att man kan knipa tredjeplatsen i gruppen om man vinner den här matchen samtidigt som Atalanta förlorar mot Villarreal.

Sedan bottennappet mot Watford där man föll med 4-1 har Manchester United lyckats vända trenden uppåt igen. Sedan Ole Gunnar Solskjaer fick sparken har man vunnit tre och kryssat en av de fyra senaste matcherna.

Michael Carrick ledde laget till en 2-0-seger mot Villarreal i den senaste omgången av Champions League. Därefter spelade man oavgjort mot Chelsea samt vann mot Arsenal och Carrick kunde sedan lämna posten som obesegrad huvudtränare.

Ralf Rangnick gjorde sedan debut i helgens 1-0-vinst hemma mot Crystal Palace. Härnäst väntar så ett Young Boys som man föll mot med 2-1 när lagen senast möttes.

Young Boys form är nu inte på topp då man halkat efter i den schweiziska ligan. Det har bara blivit en seger på lagets åtta senaste matcher och nu måste man alltså om ska kunna bli trea och ta sig vidare till Europa League.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåtlutade från start

Young Boys föll i helgen med 2-1 hemma mot Servette. Den senaste tidens skrala resultat gör att man ligger på en fjärde plats i ligan med nio poäng upp till serieledande Zurich.

Man har emellertid också svarat för en hel del bra prestationer där segern mot Manchester United i den första gruppspelsmatchen är den stora triumfen. I CL spelade man senast 3-3 hemma mot Atalanta efter att man tappat ledningen i slutminuterna.

För Young Boys vore det en stor framgång om man kunde landa en tredjeplats och fortsatt spel i Europa. Sannolikheten för att man ska kunna lyckas är dock inte stor.

Till deras fördel hör dock att Manchester United redan är klara gruppsegrare och är mitt i ett väldigt tätt spelschema. Således finns det anledning för Ralf Rangnick att rotera en del i laget när han nu gör sin första Champions League-match som Man United-tränare.

Manchester United gäller som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ges till ett odds omkring 1.41.

Man United har inte direkt imponerat på sistone men man har gjort det bra taktiskt och vänt en negativ trend. Även om Rangnick väljer att rotera en del laget tror jag det är väldigt viktigt för honom och laget att man fortsätter på det vinnande spåret.

Mot Crystal Palace kom man ut starkt med ett presspel som presspels-nestorn Rangnick var nöjd med. Jag tror att vi kommer få se något liknande – men med bättre utdelning – i den här matchen. Därför blir mitt spel att Manchester United leder i halvtid och vinner matchen efter full tid till 1.96 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halvtid/fulltid Man United/Man United
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 8 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: