Speltips Marseille – Porto 25/11: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2020

Marseille går inte som tåget i Champions League och måste nu ta poäng hemma mot FC Porto onsdagen den 25 november 2020.

 

Marseille - Porto

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det har inte varit en bra inledning på Champions League den här säsongen heller för Marseille, som nu har tolv raka matcher i den här turneringen utan att vinna. Det är dessutom tolv raka förluster vi har att göra med för den franska klassikerklubben Marseille. Det är nästan på gränsen till pinsamt.

Men det är uppenbart att Marseille som klubb och som lagbygge inte har kunnat följa med i den utveckling som har skett i övriga Europa, och det kostar en hel del i dessa sammanhang. Men den här gången, med motståndare som FC Porto och Olymapiakos, kan man tycka att Marseille borde kunna ta några poäng.

Det finns en reell chans att nå tredjeplatsen, som innebär slutspel i Europa League, men då behöver man höja sig omgående. Poäng här är nästan tvunget, inte minst för självförtroendet, även om det kan bli tufft.

FC Porto har två vinster hittills och går mot slutspel i Champions League, samtidigt som man radar upp bra resultat i det inhemska ligaspelet också. Nu möter man ett lag som har otroliga problem i sin offensiv och känslan är att portugiserna inte spelar samma offensiva fotboll som på sin hemmaplan.

Odds på målspelet

Marseille har inte den allra bredaste truppen och för deras del är det av yttersta vikt att man inte har så många spelare borta, och att man kan formera det som liknar lagets bästa startelva. Då har man ett lag som trots allt kan hota mot de allra flesta motståndarna, även om det är ett par snäpp upp när man spelar i Champions League.

Med det sagt är det väldigt lovande att man nu har en full matchtrupp inför mötet med FC Porto och enligt rapporten dagen innan ska det inte finnas några skadade, eller frånvarande, spelare. I coronatider är det i sig faktiskt en ganska imponerande prestation. Runt om i Champions League ser vi lag som har en handfull spelare borta av karantän- eller smittoskäl.

FC Porto då? Jo, Mohamed Mbaye och Ivan Marcano kommer inte att kunna spela matchen, men det är å andra sidan inte heller spelare som varit med särskilt mycket. Pepe står som ett osäkert kort på förhand.

Just nu har Marseille som sagt deppiga 12 raka förluster i Champions League och om det är någon gång man ska ta poäng i år är det kanske nu, även om man alltså förlorade med hela 3-0 i bortamötet.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 november 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: