Speltips Midtjylland – Ajax 3/11: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 2 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Midtjylland riskerar att bli en slagpåse i Champions League, men kan ta poäng hemma mot Ajax den 3 november 2020.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

För allra första gången i klubbens historia spelar FC Midtjylland alltså ett gruppspel i Champions League den här hösten, men äventyret har kanske inte riktigt blivit vad danskarna hade förhoppningar på.

Dels hamnade man i en tuff grupp med lag som Liverpool, Ajax och såklart Atalanta. Men trots det får man säga att insatserna i sig inte varit tillräckligt bra.

Nu har FC Midtjylland inte ens kunnat göra ett mål än, och då ska man ändå vara ett ganska offensivt balanserat lag med flera olika vapen i sin offensiv. Men några vapen har vi minsann inte fått se så här långt.

Efter noll poäng på två omgångar måste man nu ta poäng i dubbelmötet med Ajax, men jag ser laget som klar underdog mot nederländarna. Ajax har haft lite otur hittills, med uddamålsförlust mot Liverpool och ett kryss med mersmak mot Atalanta. Nu tror jag att man smäller till FC Midtjylland ordentligt här. Det vore precis vad man behöver.

Ajax är klara favoriter

I hemmalaget har man under inledningen på det här äventyret i Champions League fått klara sig utan både kristian Riis och Oliver Olsen. Det är två spelare som båda står utanför laget inför den här drabbningen också. Det är redan nu konstaterat.

I bortalaget är Mohammed Kudus och Antony borta från spel. Däremot kommer Dusan Tadic att spela från start igen efter att ha fått sitta på bänken i helgen. Då vilades han helt enkelt för att kunna spela den här matchen.

Det är just det man ska ha med sig, att matchen i sig är extremt viktig för bortalaget och att det rimligen gör att man tar sig an den med högsta koncentration. Det finns inte utrymme för misstag, det finns inte utrymme för en förlust eller ett poängtapp. Det skulle kunna bli ordentligt kostsamt i längden.

Ajax draw no bet spelas till otroliga 1,62 gånger insatsen hos Betsson.

Midtjylland - Liverpool

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: