Speltips Midtjylland – PSV Eindhoven 10/8: Spelvärde

Martin Efvergren Publicerat: 8 augusti 2021

FC Midtjylland har ett stort berg att bestiga då man behöver vända ett 0-3-underläge i det andra mötet mot PSV Eindhoven i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 10 augusti med avspark kl 20.00.

Midtjylland – PSV Eindhoven

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Midtjylland slutade tvåa i den danska ligan förra säsongen. Tack vare Danmarks högre ranking i Europa, jämfört med till exempel Sverige, innebär det att man har chans att kvala in till Champions League.

Att man är tillräckligt bra för att mäta sig i med lagen i kvalet till Champions League visade man med önskvärd tydlighet då man slog ut Celtic i lagets första kvalomgång.

Efter det första bortamötet mot PSV Eindhoven ser läget dock mindre gynnsamt ut för danskarna. Där satte hemmalaget gasen i botten från start och gick ifrån till 3-0 redan efter en halvtimme spelad. Den ställningen blev också slutresultatet i matchen.

Precis som Midtjylland slutade PSV tvåa i den nederländska ligan förra säsongen. Ajax vann överlägset med hela 16 poängs marginal ner till PSV.

Den nederländska ligan har änuu inte dragit igång men i lördags spelade man Supercup-final mot just Ajax och där visade man att kan bli att räkna med. PSV vann den matchen med hela 4-0.

Därtill har man även, på ett övertygande sätt, slagit ut Galatasaray i det här CL-kvalet. I det dubbelmötet vann man hemma med 5-1 och på bortaplan med 2-1.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra odds på PSV-seger

PSV Eindhoven har fått en lysande start på den här säsongen – även om ligaspelet ännu inte har dragit igång. Tysken Roger Schmidt gör nu sin andra säsong på tränarposten och verkar ha fått bitarna på plats. Trots tappet av lagets bäste målskytt Donyell Malen ser man ut att vara i riktigt gott slag så här tidigt på säsongen.

Om PSV Eindhoven tidigare mest var en plantskola med nästan enbart unga spelare har man numera även gott om rutin. Inte minst i världsmästaren Mario Götze och den 34-årige israelen Eran Zahavi.

Med en 3-0-ledning i ryggen är man förstås gigantiska favoriter till att avancera vidare i det här CL-kvalet. Ser vi till oddssättningen på den här enskilda matchen är man dock inga skyhöga favoriter då ett spel på att bortalaget vinner ger omkring dubbla insatsen.

Jens Cajuste har varit ryktenas man i sommar, men än är ingen försäljning klar. Han har dock inte spelat någon match den här säsongen och det lär bara vara en tidsfråga innan han säljs.

I Midtjylland finns även svenske ytterbacken Joel Andersson och därtill ett koppel av brassar. I den danska ligan har man inlett starkt. Man vann med 4-1 mot Vejle i fredags och efter 4 matcher står man på 9 poäng.

I det senaste mötet hängde man dock inte med från start och här måste man satsa friskt framåt om man ska kunna ha någon som helst chans att skapa nerv.

Midjylland är ett bra lag även på europeisk nivå, men här tror jag att risken är stor att man blir straffade av ett PSV som sett riktigt bra ut under den här säsongsupptakten.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att PSV kommer att vinna även det här mötet. Det spelas till fina 2.09 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSV Eindhoven vinner
Odds: 2.09
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00, tisdag 10 augusti
TV: 
Stream: 

Jämför odds: