Speltips Monaco – Shaktar Donetsk 17/8: Stormöte i playoff

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2021

Playoff till Champions League väntar när AS Monaco välkomnar ukrainska Shaktar Donetsk för det första mötet den 17 augusti 2021.

AS Monaco - Shaktar Donetsk

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en relativt stark säsong i Ligue 1 förra säsongen är AS Monaco tillbaka ute i Europa och man har nu fått chansen att kliva in i kvalspelet till Champions League, där man än så länge har spelat ett dubbelmöte den här sommaren.

AS Monaco öppnade kvalspelet med att möta Sparta Prag, där man kunde vinna både på bortaplan i det första mötet och sedan med stabila 3-1 i det redan avslagna hemmamötet en vecka senare.

Däremot har AS Monaco inte varit lika starka hemma i ligan, där man på två omgångar bara skrapat ihop en poäng, trots att man faktiskt haft en enkel inledning på pappret. Alltså sett till nivån på motståndet.

Men kanske är det trots allt så att AS Monaco har haft svårt att förena fokus på kvalspelet med bra resultat i inledningen av liga säsongen. Det är knappast någonting som AS Monaco är först med att drabbas av. Det ser vi runt om i hela Europa, det måste vi vara ärliga och konstatera.

Men med det sagt är det nu det gäller för AS Monaco och inför mötet med Shaktar Donetsk är man spelbolagens favorit, om än knappt i dubbelmötet.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två tunga europeiska klubbar

I våra ögon är det här två tunga europeiska klubbar som tar den här tävlingen på allra största allvar och som behöver, både ekonomiskt och sportsligt, spela i Champions League för att bibehålla sitt rykte.

AS Monaco är som bekant ett av relativt få lag som har vunnit turneringen och det är stärkande, inte minst för supportrarna när man ska hävda sig ute i Europa.

Däremot har Shaktar Donetsk inte kunnat vinna Champions League, även om man får säga att ukrainarna numera är en ständig kandidat till att utmana i slutspelet i åtminstone Europa League. Det är sällan en enkel motståndare.

Genk blev en mumsbit, relativt i alla fall, i den tredje kvalomgången till Champions League-kvalet och jag tror att AS Monaco kan stå inför en tuff match här. Att ukrainarna spelar offensivt vet vi och överspelet lockar med två så offensivt skickliga lag på banan.

Över 2,5 mål spelas till 1.76 gånger krämen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 17 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: