Speltips Olympiakos – Porto 9/12: 3,70 gånger pengarna

Simon Pålsson Publicerat: 9 december 2020

3,70 gånger pengarna för vårt speltips är vad som gäller när Olympiakos och FC Porto möts i Champions League den 9 december 2020.

Olympiakos - FC Porto

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det är intensiva dagar i den internationella fotbollen och inte minst vad gäller cupspelet ute i Europa ska det nu till att avgöras ordentligt. Men i många grupper vet vi redan vilka lag som tar sig vidare och ungefär hur grupperna kommer att sluta.

Det lever inte i den här gruppen, åtminstone inte i racet om vilka lag som tar sig vidare till åttondelsfinal. Samtidigt finns det dock ett litet hum om att man kan få en trevlig avslutning i fighten om Europa League-slutspelsplatsen.

Inför den sista omgången ligger Olympiakos och Marseille på samma poäng, tre inspelade totalt, men med den lilla fördelen att grekerna har bättre målskillnad.

Eftersom Marseille avslutar borta mot Manchester City känns det föga troligt att man ska kunna ta poäng, och om man tar någon så är det maximalt en skulle jag tro.

I praktiken gör det att den här matchen inte gäller så mycket – och att Olympiakos kan känna sig väldigt nöjda om man kniper en poäng. Det lär räcka långt.

Rakt spel på 1×2-marknaden

Olympiakos har investerat en hel del förtroende i den franske mittfältaren Mathieu Valbuena, men hans tid i klubben har inte blivit som man hade tänkt och inledningen på den här säsongen har i stort sett bara handlat om skador. Nu missar han återigen en viktig match i Champions League, då man verkligen hade velat ha nytta av hans erfarenhet.

Ahmed Hassan Magoub och Mohamed Dräger är två spelare som båda står utanför laget på grund av nytillkomna skador, vilket på det hela taget gör att Olympiakos nu har ett par tunga tapp inför en match som man rimligen ska kunna ta poäng i. Det är ingen omöjlighet att skrälla mot FC Porto.

Vad som gör det än mer troligt att man kan skrälla är att bortalaget alltså egentligen inte har någonting att spela för, och dessutom saknar sin viktige mittback Pepe. Ivan Marcano spelar inte heller, samtidigt som Mamdou Loum ser ut att behöva stå över av coronarelaterade skäl.

Samtidigt känns det som att spelbolagen gjort hemmalaget till lite väl stora favoriter. FC Porto vann trots allt bekvämt senast det begav sig.

X (oavgjort) spelas till 3,70 gånger såsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 december 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: