Speltips Omonia Nicosia – Röda Stjärnan 16/9: Fördel serberna

Simon Pålsson Publicerat: 14 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Röda Stjärnan kan inte gälla som annat än favoriter inför mötet med Omonia Nicosia i kvalet till Champions League den 16 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Förra säsongen var vi många som imponerades stort av Röda Stjärnan, och inte minst på hemmaplan visade man att man kunde skrälla mot i stort sett vilket lag som helst i hela världen. Där och då var Röda Stjärnan ett topplag igen, och publiken levde verkligen rövare på läktarna i Belgrad.

Men nu är det andra tider och man får inte ens ha nytta av sin hemmapublik längre. Nu spelas dessutom kvalmötet i Champions League på bortaplan, och då det är enkelmöte måste Röda Stjärnan göra en bra insats på Cypern för att kunna ta sig vidare.

Där ska man spela mot Omonia Nicosia, som visat lovande tendenser under inledningen på säsongen. Att ma nslagit ut både Ararat Armeina och Legia Warszawa imponerar såklart, men i ligan har man redan tappat poäng i två matcher. En missräkning tre omgångar in.

Röda Stjärnan öser på och har nu idel vinster sedan näst sista omgången förra säsongen. Det vill säga den 14 juni 2020. Därefter har man över tio raka vinster och går som tåget i både ligan och i kvalet i Europa.

Röda Stjärnan är svårstoppade

Om vi kollar igenom de senaste mötena mellan lagen hittar vi faktiskt fyra stycken under 2000-talet, och det är inte vilka matcher som helst. 2001 spelade man dubbelmöten tidigt i kvalet mot Champions League, och då kunde Röda Stjärnan ta sig vidare efter att ha vunnit med 2-1 på hemmaplan i returmötet.

Elva år senare, det vill säga för åtta år sedan, spelade man återigen mot varandra i ett europeiskt kvalspel. Den gången var Röda Stjärnan ordentligt illa ute efter ett rött kort på hemmaplan i den första matchen, men då höll man undan till 0-0. Efter 0-0 och förlängning kunde Röda Stjärnan sedan ta sig vidare i returmötet.

Med andra ord har Röda Stjärnan historiskt ett litet övertag på sina motståndare här, men med tanke på att senaste mötena är från 2012 är det knappast någonting att lägga någon större vikt på här.

Nu är det mer formen som är relevant, och även det talar för Röda Stjärnan. Just nu öser man på i både det inhemska ligaspelet och i kvalet till Champions League. Det här är inte en chans som man tänker missa. Den saken är säker.

Men precis som tidigare tror vi på en tät historia, och hemmalaget är inte kattpiss. Den saken är väldigt säker. De lär också försöka neutralisera Röda Stjärnan och spela en ganska defensivt inriktad fotboll för att ta udden av motståndet.

Under 2,25 (asian handicap) spelas till 1,71 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp: 17:00, onsdag 16 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: