Speltips PAOK – Besiktas 25/8: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Besiktas och PAOK gör upp i en sällan skådat het kvalmatch till Champions League tisdagen den 25 augusti 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte helt vanligt att vi redan tidigt i kvalet till Champions League får se så pass heta matcher som den som nu väntar mellan Besiktas och Besiktas. Det blir ett grek-turkiskt möte den här tisdagen, och då är vi alltså bara framme vid den andra kvalrundan.

Tänk också på att det här är en speciell match av lite fler anledningar än så, och att allting ska till att avgöras i ett enda möte, som då spelas i Grekland. Det är vad vi kallar en klar fördel för PAOK, att man nu har hemmaplan mot Besiktas när allt avgörs över 90 minuter.

Toumba Stadium i Thessaloniki, där PAOK alltså spelar sina matcher, är en av världens fetaste fotbollsarenor och verkligen ett näste för det grekiska storlaget. Men när läktarna nu ekar tomma är det också en ödslig plats, och förväntningar ska därför skruvas ner något.

Tänk också på att Toumba Stadium knappast blir en så stor fördel för PAOK när publiken är hemma, och inte kan stötta sitt lag. Det blir rimligen ett möte som inte har samma tyngd, samma nerv, som om publiken hade varit på plats.

Men att slippa resan, att få spela i en miljö man är trygg i och att kunna sova hemma i stället för på ett hotell utomlands är förberedelser som gör det här till ett möte som PAOK bör kunna hantera.

Två tunga klubbar

PAOK är en tung spelare i den grekiska fotbollen, och har nu det uttalade målet att ta sig hela vägen till gruppspelet i Champions League. Men den här lottningen är inte enkelt och laget har press på sig direkt.

Besiktas å sin sida har haft ett par sämre år, men har varit givna i europeiska cupsammanhang på ett eller annat sätt. Exempelvis spelade man gruppspel i samma grupp som Malmö FF så sent som hösten 2018. Då föll man visserligen i båda matcherna mot skåningarna, och fick därmed se MFF gå vidare från gruppen.

Det är en klar nackdel för båda lagen att ligaspelet inte är igång, men vi kan konstatera att Besiktas hade formen med sig i slutet på förra. I slutet på juli månad öste man in fyra raka vinster i slutet av säsongen. Det kan vara en fördel som hänger kvar nu.

Besiktas +0,25 (asian) spelas till 1,86 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Besiktas +0,25 (asian)
Odds: 1,86
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:00, tisdag 25 augusti
TV: 
Stream: