Speltips Paris SG – Juventus 6/9: Stormöte

Martin Efvergren Publicerat: 6 september 2022

Paris Saint-Germain gäller som klara favoriter inför mötet mot Juventus den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 6 september 2022 med avspark kl 21:00

Paris SG - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande franska mästarna PSG har fått en bra start även på den här säsongen. Som vanligt har rubrikerna dock kantats av rykten om osämja mellan klubbens diverse aktörer, men det har, mer eller mindre, blivit ett normaltillstånd.

Om vi fokuserar på det som skett på planen så har nye tränaren Cristophe Galtier direkt fått bra effekt på sina idéer. Efter sex spelade omgångar av Ligue 1 har man tagit fem segrar och ett kryss. Enda plumpen i protokollet är 1-1-matchen hemma mot Monaco i den fjärde omgången.

Paris SG kommer nu från två raka övertygande 3-0-segrar på bortaplan mot Toulouse och senast i lördags Nantes. Nu väntar så en mer meriterad motståndare i Juventus och de övriga två lagen i Champions League-gruppen är Benfica och Maccabi Haifa.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Favoriten håller

Juventus stod för en stark insats i förra säsongens gruppspel i Champions League då man vann sin grupp före Chelsea. Därefter blev det dock respass direkt mot Villarreal i åttondelsfinalen. Lägg där till att man bara blev fyra i Serie A och vi kan konstatera att säsongen inte var bra nog för en klubb som Juventus.

Vare sig man tittar på resultatet av sommarens transferfönster eller de fem inledande matcherna i Serie A så är det svårt att hitta något som talar för att Juventus kommer ta något större steg i rätt riktning den här säsongen. Man är visserligen obesegrade, men man har kryssat i tre av dessa matcher.

Nu kommer man från ett rivalmöte borta mot Fiorentina där man, trots ett tidig ledningsmål av nyförvärvet Milik, bara fick med sig ett 1-1-resultat.

Massimo Allegris manskap har inte direkt presterat någon bländade fotboll och nu ställs man mot ett PSG som ser ut att vara i riktigt gott slag. De kommer från en lugnare transfersommar än den förra och det är nog bara en fördel för det här stjärnspäckade laget.

PSG har kvar att erövra Champions League och den ambitionen lär man sent ge upp. Jag tror att man har bättre möjligheter att lyckas gå hela vägen den här säsongen än den förra då det blev för mycket nytt på en gång. I den här gruppen är man klara favoriter och man bör kunna vinna den utan större problem.

Jag har mycket svårt att se att Juventus kommer lyckas få med sig någon poäng här. På pappret är Paris SG bättre på nästan alla positioner och det bör bli ganska tydligt. Mitt spel blir PSG -1.25 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -1.25 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 6 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: