Speltips Porto – Liverpool 28/9: Underskattade

Simon Pålsson Publicerat: 28 september 2021

FC Porto fortsätter att underskattas av spelbolagen i Champions League. Nu har man en god chans hemma mot Liverpool den 28 september 2021.

FC Porto - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är standard att Liverpool går in i sina gruppspelsmatcher i Champions League som stora favoriter, men baserat på de senaste årens prestationer (efter två raka Champions League-finaler) är frågan om det är helt berättigat.

I mina ögon finns det fortfarande någonting som inte riktigt är helt på topp i Liverpool, även om man nu har öppnat säsongen så pass starkt att man leder Premier League. Helgens match mot Manchester City blir en fin värdemätare för detta Liverpool.

Men faktum är att även bortamatchen mot FC Porto blir en fin värdemätare, även om Liverpool inte har så mycket press på sig tack vare vinsten mot AC Milan i premiäromgången. Det var en 3-2-vinst som satt långt inne, men som ger lite andrum i en förmodat tät grupp.

FC Porto tog en poäng borta mot Atletico Madrid efter 0-0 och visade återigen att man är svårslagna i Europaspelet. Liverpool står dessutom inför en ännu tuffare utmaning då man ska möta FC Porto på bortaplan här.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra odds i Champions League

FC Porto har Chancel Mbemba avstängd inför den här matchen, efter att han fick rätt kort senast. Det gör att det är lite oklart vem som egentligen spelar mittback i den här matchen för portugisiska FC Porto.

Anledningen är nämligen att lagkaptenen och den i mina ögon viktigaste spelaren, Pepé, fortfarande är skadad och därmed inte kan spela. Han ska dock närma sig spel och kan, om alla stjärnor står rätt på himlen, faktiskt göra comeback redan här. Men vi hoppas inte på för mycket. I övrigt är Agustin Marchesin borta från matchen.

I bortalaget Liverpool vet vi att Thiago och Naby Keita inte finns tillgängliga på det centrala mittfältet, samtidigt som talangen Harvey Elliotts säsong slutade redan i mötet mot Leeds United för några veckor sedan. Benbrottet håller honom borta hela säsongen, med största sannolikhet.

Liverpool har ett viktigt möte med Manchester City i helgens Premier League och det kan tvinga fram en del förändringar här. Med andra ord finns det slagläge för FC Porto.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1.77 gånger insatsen hos Bethard. Det är den vägen och med den taktiken som FC Porto kan ta poäng. Då är man också som allra bäst. Jag ser framför mig en tät match.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.77
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 28 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: