Speltips Porto – Olympiakos 27/10: Tufft läge

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Porto förlorade i premiären, medan Olympiakos vann. Vilket lag går segrande ur striden i Champions League den 27 oktober 2020?

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart som gäller i Champions League och i det här skedet är det enkelt att man stirrar sig lite för blind på matcherna med storklubbarna. Men för den som har flera tv-apparater eller skärmar tillgängliga gör man nog bäst i att försöka se fler matcher samtidigt.

För det finns ett par matcher som i mina ögon sticker ut, som man lätt glömmer. Ur ett spelperspektiv lockar inte minst matchen mellan FC Porto och Olympiakos, som är någonting alldeles extra.

Olympiakos vann mot Marseille i premiären och sitter nu i en bra position inför fortsättningen. Om man lyckas ta poäng i Portugal har man en god chans att gå för den där andraplatsen, som innebär åttondelsfinal i Champions League.

Men då måste det till en bra prestation här. Olympiakos är traditionellt ett starkare hemmalag än bortalag i Europa, men nu har man en offensiv som gör att man hela tiden kan hota framåt. Det är min övertygelse.

FC Porto förlorade mot Manchester City i sin premiär, en förlust som man kanske får räkna med. Men i ett kort gruppspel har man inte råd med fler snedsteg, utan måste nu ta minst poäng, och helst tre, hemma mot Olympiakos.

Målspelet är givet

Mohammed Camara har testats positiv för corona och kommer av den anledningen att inte resa med till Portugal. Med andra ord får Olympiakos klara sig utan den spelaren, men han fanns som bekant inte med i förra veckans möte heller.

I övrigt kan Olympiakos formera precis det lag som man önskar, eftersom det enligt den officiella rapporten på förhand inte ska finnas några nya skador. Det är därför ett ganska spännande lag som man har att mäkta med i den här turneringen.

Marseille blev en trepoängare i förra omgången och jag räknar nu med att Olympiakos formerar ett lag som till största delen påminner om det som startade i den matchen.

FC Porto däremot kan behöva röra runt lite i sin elva. Nu har man lite press på sig, Men faktum är att man vilade några av sina bästa spelare i helgen, för att de skulle vara fit inför den här drabbningen. Otavio, Mouhammed Mbaye och Ivan Marcano kan däremot inte spela. Luis Diaz är inte heller i speldugligt skick.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,00
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: