Speltips PSG – Basaksehir 8/12: Kommandot direkt

Simon Pålsson Publicerat: 8 december 2020

Paris Saint-Germain behöver vinna för att kunna vinna gruppen i Champions League. Vi rekar med odds inför mötet med Istanbul Basaksehir.

PSG - Basaksehir

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

En del menar på att Paris Saint-Germain redan är klara för slutspelet i Champions League, men rent matematiskt finns det fortfarande en chans att man ställer till det för sig själva genom att inte vinna den avslutande matchen mot Istanbul Basaksehir.

Det turkiska laget har alldeles uppenbart varit för svaga för den här nivån, och står på fyra förluster på fem försök hittills, men man skrällde samtidigt mot ett för dagen riktigt vilset Manchester United i den tredje omgången. Så större mirakel har ju skett än att Paris Saint-Germain skulle klanta till det här.

Med nio av 15 poäng hittills har Paris Saint-Germain visat sig mänskliga, men vinsten mot Manchester United senast gav lite andrum. Nu vill Thomas Tuchel utan tvekan att snaran ska knytas åt riktigt hårt på motståndarna tidigt – för att inte riskera att man klantar till det i onödan.

Thomas Tuchel har varit hårt ansatt och att inte gå vidare från gruppen, eller att inte vinna gruppen, är saker som kan hälla bensin på den eld som nu tagit sig allt starkare kring hans framtid i Paris Saint-Germain. Den känns för övrigt osäker alldeles oavsett.

Paris Saint-Germain var i för sig i final senast och har en enorm höjd i sig. Nu tror jag att Thomas Tuchel beordrar sitt lag att döda det här mötet så snart det bara går.

Odds på Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain har under delar av säsongen haft ganska stora problem med skador och även om truppen är bredd blir det synbart när man inte har med sig Kylian Mbappé och Neymar. Men konstigt vore kanske annars med tanke på att det är två av världens absolut bästa fotbollsspelare som vi talar om.

Men vad vi är att Mauro Icardi och Juan Bernat inte kan spela här heller och jag tror inte att man riskerar någonting med Julian Draxler. Pablo Sarabia är numera på skadelistan. På det hela taget ganska överkomliga tapp att prata om.

I bortalaget kommer det dock att finnas klart sämre tapp och inte minst mittbacken Martin Skrtel kommer att saknas. Det är en toppspelare på turkisk nivå och en spelare med stark erfarenhet av internationellt spel. Han lär saknas. Danijel Aleksic och Junior Caicara spelar inte heller här.

Som läget i gruppen är har PSG full kontroll, men kan inte riskera något genom att inte vinna. Och allra helst vinner man ju gruppen. Det gör man enklast genom att köra över turkarna här.

PSG vinner första halvlek spelas till 1,44 gånger såsen hos bet365. Det finns ingen anledning att dra ut på det här. Jag tror att man vill döda matchen direkt.

Speltips:

Speltips: PSG vinner (första halvlek)
Odds: 1,44
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, tisdag 8 december 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: