Speltips PSG – Club Brugge 7/12: Målsnålare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 7 december 2021

Paris SG är redan klar grupptvåa när man tar emot Club Brugge i den sista rundan av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 7 december 2021 med avspark kl 18:45.

PSG – Club Brugge

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De två stora förhandsfavoriterna, i den här gruppen och hela Champions League, PSG och Manchester City har redan säkrat de två topplaceringarna inför den sista omgången. Man City toppar gruppen på 12 poäng och Paris Saint Germain är fyra poäng efter. Club Brugge och RB Leipzig står båda på 4 poäng.

Således står det redan klart att PSG kommer sluta på andra plats i gruppen. Det avgjordes när man i den senaste omgången föll med 2-1 borta mot Manchester City. Sedan dess har man spelat tre ligamatcher av vilka man kryssat i de två senaste. I onsdags spelade man 0-0 hemma mot Nice och i lördags lyckades man knipa en poäng borta mot Lens efter ännu ett mål på tilläggstid.

PSG och Club Brugge möttes i den första gruppspelsmatchen i Belgien. Den gången slutade det 1-1. Club Brugge följde upp den matchen med att vinna borta mot RB Leipzig och hade därmed skaffat sig ett bra läge inför fortsättningen. Men därefter har det gått desto tyngre.

När man nu kommer man till den här matchen står man kvar på fyra poäng då man förlorat stort i sina tre senaste CL-matcher. Senast föll man med klara 5-0 hemma mot RB Leipzig.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget av lagen är i toppslag

Club Brugge gjorde det bra när man tog poäng i det senaste mötet mot PSG. Därefter har man inte alls räckt till i två möten mot Manchester City samt i Leipzig senast. Än finns dock, i allra högsta grad, chansen att bli trea gruppen och därmed få fortsatta sitt Europa-äventyr i Europa League.

Precis som RB Leipzig ställs man mot ett lag som inte har så mycket att spela för. Kampen om tredjeplatsen kan i stor utsträckning avgöras av hur pass motiverade PSG och Man City är i det här läget.

Club Brugge har haft stora problem att hålla tätt bakåt den senaste tiden. Man har släppt in totalt 14 mål på sina tre senaste Champions League-matcher och hemma Belgien har man också läckt en hel del bakåt. Man har dock vunnit sina två senaste ligamatcher med 3-2 och däremellan spelade man 3-3 mot Genk i den belgiska cupen som man sedan vann efter straffar.

Mauricio Pochettino lär komma att rotera en del i startelvan då man kommer från två tuffa toppmöten i Ligue 1. Trots det står man som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.34.

Club Brugge har blivit utklassade i sina senaste CL-matcher men här bör man ha bättre chanser att stå emot. De har släppt in många mål på sistone och spelbolagen lutar tydligt åt att det här kommer bli en målrik tillställning.

Jag är dock inte alls säker på att det här kommer bli en öppen matchbild. Belgarna lär komma till Paris för att initialt försöka stänga igen bakåt. PSG lär komma att föra spelet men de har inte varit speciellt spetsiga framåt i sina senaste matcher.

Sammantaget gör detta att jag finner bäst spelvärde i ett underspel. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen till 1.84 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:45, tisdag 7 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: