Speltips PSG – Leipzig 24/11: Rasim Reiz har en favorit

Simon Pålsson Publicerat: 24 november 2020

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i Champions League, inför matchen mellan Paris Saint-Germain och RB Leipzig den 24 november 2020.

Paris Saint Germain - RB Leipzig

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Fjärde omgången i Champions League inväntar och nu är det dags för fjolårets semifinalist PSG att dra igång en högre växel när RB Leipzig väntar på hemmaplan i Paris.

PSG kommer till den här matchen med en tung förlust mot rivalerna Monaco där man tappade en 0–2 ledning till förlust 3–2 i en väldigt underhållande match. Inför kvällens match har man en hel del spelare borta. Draxler, Bernat, Icardi, Kehrer, Herrera är skadade medans Gueye och Kimpembe är avstängda.

PSG har en bred trupp, men det är fortfarande en hel del kvalité som saknas. Neymar är dock tillbaka efter skada och kommer starta tillsammans med Di Maria och Kylian Mbappe. Det enda som gäller för avancemang är vinst och det tror jag kommer vara en rejäl motivation för PSG.

Gästerna Leipzig dras även dem med skador när man ska jaga avancemang i Champions League. Klostermann, Mukiele, Halstenberg, Hartmann och Laimer missar matchen pga skador och Hwang har drabbats av Covid-19. Flera tunga avbräck framförallt Klostermann i backlinjen och den bredden som PSG har i sin trupp finns inte riktigt i Leipzig.

I helgens match mot Frankfurt fick man endast en poäng med sig i en ganska svag match från Leipzig och man ska nog vara glad för den poängen.
Leipzig har dock haft en fin inledning på säsongen och framförallt i Champions League där man senast slog PSG med 2–1 på hemmaplan i en rättvis seger där Emil Forsberg avgjorde på straff i andra halvlek.

Men man har också några plumpar i protokollet och ett av dessa var mot Manchester United där man åkte på en rejäl förlust och många av bristerna synades i försvarsspelet och jag tror man kommer sättas på prov rejält i en måste match för hemmalaget när trion Neymar – Mbappe – Di Maria tar fart.

Tittar vi på spelmarknaden så är ju PSG favoriter i den här matchen och jag tror man kommer visa upp varför man är det också. Leipzig kommer få det tufft i Paris och trion framåt i PSG kan säkerligen skaka om tyskarna.

Mitt tips är att PSG vinner och man gör det med komfortabelt och därför spelar jag -1 asian handicap till fina 1,93 såsen på ComeOn.

Äntligen dags för Champions League och nu går vi in i avgörande omgångar, lutar vi oss tillbaka!

Speltips:

Speltips: PSG -1 (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 24 november 2020
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Paris Saint Germain - RB Leipzig

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: