Speltips PSG – Manchester City 28/9: Odds på höga nivåer

Simon Pålsson Publicerat: 28 september 2021

Paris Saint-Germain och Manchester City är lagen på allas läppar i Champions League, och naturligtvis blir det här mötet själva huvudrätten en sådan här afton.

Paris Saint Germain - Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att det är Paris Saint-Germain och Manchester City som är huvudlagen i den här Champions League-gruppen råder det ingen tvekan om, och då har vi ändå RB Leipzig som det där tredje laget att inte underskatta.

Paris Saint-Germain öppnade Champions League-säsongen svagt när man bara fick med sig en poäng hem från Belgien efter premiärmötet med Club Brügge. Inget vidare.

Manchester City körde över RB Leipzig i en händelserik match på hemmaplan och visade återigen att man har en otrolig höjd i sitt lag. Är det här säsongen som man äntligen ska ta och vinna den här efterlängtade turneringen?

Såväl Paris Saint-Germain som Manchester City har haft den drömmen under lång tid och det mesta pekar på att man tar sig vidare från den här gruppen. Men ett scenario där Paris Saint-Germain förlorar här och RB Leipzig vinner är inte helt omöjligt. Då måste Paris Saint-Germain helt plötsligt vinna mot RB Leipzig i nästa omgång.

Det är alltså press på Paris Saint-Germain inför den här matchen och jag tror att man har den största av respekt för det Manchester City som gästar.
PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa speltips i Champions League

Vi får också ha med oss att lagen inte kan formera sina allra starkaste lag och allra värst är att Paris Saint-Germain ser ut att behöva klara sig utan Lionel Messi. Både han och Marco Veratti har haft problem som gör att man är tveksamma till att starta och vill det sig riktigt illa kan inte spelarna ens finnas med i matchtruppen.

Angel Di Maria är därutöver avstängd och kan därför inte ersätta Lionel Messi i offensiven. Kanske blir det då Julian Draxler som ska göra magi för Paris Saint-Germain?

Paris Saint-Germain har därtill mittbacken Sergio Ramos borta med skador och min känsla är att detta PSG inte är i fas riktigt än.

Manchester City däremot tog en tung vinst mot Chelsea i helgen och har en fin situation i truppen. Benjamin Mendy glömmer vi nu och räknar inte med fler insatser från hans sida i toppfotbollen överhuvudtaget. Ilkay Gündogan och Oleksandr Zinchenko står som lite osäkra på förhand och vore, åtminstone i det första fallet, tunga tapp.

Paris Saint-Germain har pressen på sig efter den första omgången, men jag har svårt att se hur man ska kunna dominera Manchester City. Spelbolagen har också, mycket riktigt, bortalaget som favoriter inför matchen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas hur som helst till 1.89 gånger insatsen hos ComeOn. Det har blivit en övertro på mål i den här matchen – och med tanke på hur viktig den är kommer ingen att vilja bjuda på för mycket.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asisan handicap)
Odds: 1.89
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 28 september 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: