Speltips PSG – Manchester United 20/10: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 20 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint-Germain mot Manchester United blir en riktig godbit i Champions League tisdagen den 20 oktober 2020. Dagens bästa speltips och odds?

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ibland behöver det egentligen inte vara några konstigheter, och när man ska reka bra speltips inför matcher ska man inte göra det svårare för sig än vad det behöver vara. Lite så går tankarna inför tisdagens möte mellan Paris Saint-Germain och Manchester United.

Det här är ett möte som ofta blir underhållande, och vem minns inte den rafflande slutspelsmatchen för två säsonger sedan då Paris Saint-Germain på något otroligt sätt lyckades snubbla bort sig själva och förlora? Det lär sitta kvar i PSG som en tagg. Nu är det dags att ta revansch.

Paris Saint-Germain har öppnat säsongen starkt, men det är väl egentligen sommarens Champions League-spel som verkligen gör att man känner att det här är ett lag att räkna med.

I mina ögon är man enorma favoriter mot Manchester United, som verkligen inte ser sylvassa ut alla gånger. Nu tog man visserligen en extremt viktig vinst senast mot Newcastle United, men det är resultat där man blandar högt och lågt just nu.

Odds på Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain har en helt otrolig trupp med sig inför den här säsongen och det finns väl egentligen inte så mycket som talar för att det här laget inte ska kunna motsvara den prestation man gjorde under förra säsongen i Champions League.

Nu var det i för sig en märklig säsong och en märklig slutspelsfas, men Paris Saint-Germain imponerade hela vägen fram till och med finalen. Då kunde man faktiskt ha vunnit hela rasket om det inte vore för att man faktiskt var lite ineffektiva.

Men med en anfallsbesättning bestående av spelare som Kylian Mbappé, Neymar och Angel di Maria, för att nämna några, räknar jag iskallt med att Paris Saint-Germain är redo att sätta ner foten mot Manchester United irekt här.

Däremot kommer Paris Saint-Germain till spel utan spelare som Juan Bernat, Thilo Kehrer, Marco Verratti och Leandro Paredes. Julian Draxler och Mauro Icardi kommer att testas först på matchdagen för att se om de kan spela.

Edison Cavani ser av allt att döma inte ut att spela den här matchen, trots att han nog gärna hade velat. Han har börjat träna med Manchester United, men senast han spelade match var för sju månader sedan. Det känns inte som att han är redo. Mason Greenwood står som osäker, men väntas åka med till den franska huvudstaden.

I mina ögon är Paris Saint-Germain ett bättre fotbollslag och bör vinna här. Det raka spelet på PSG spelas till 1,64 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1,64
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 20 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: