Speltips PSG – Real Madrid 15/2: Stormöte

Martin Efvergren Publicerat: 15 februari 2022

Giganterna PSG och Real Madrid drabbar samman i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 15 februari 2022 med avspark kl 21:00.

PSG – Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Paris SG ser ut att gå mot en överlägsen ligaseger i Ligue 1. De toppar tabellen med hela 13 poängs marginal, men har ändå mest fått utstå kritik genom hela säsongen. Förväntningarna är förstås skyhöga på detta PSG som värvat för att bli bäst i Europa den här säsongen. Det är först nu som det på allvar börjar gälla för det här laget.

I fredags tog man en väldigt typisk seger för PSG den här säsongen. Utan att imponera kunde man, tack vare ett sent avgörande mål av Kylian Mbappé, vinna med 1-0 mot Rennes. Man har radat upp den typen av segrar med sena avgöranden och det är ju både en styrka och en svaghet.

Real Madrid toppar La Liga med fyra poängs marginal, men har, likt PSG, inte sett överdrivet bra ut den här säsongen. Framförallt tycks man inte ha prickat formen till den här åttondelsfinalen då man bara har vunnit en av sina fyra senaste matcher.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Pressen ligger främst på PSG

PSG och Real Madrids säsonger har många likheter. Tittar man på de här båda lagen på pappret så borde PSG ha den högsta högstanivån medan Real Madrids främsta styrka är kontinuiteten och erfarenheten som finns i deras lagbygge.

PSG har dock inte nått de spelmässiga höjder som man kunnat förvänta sig. Framförallt har Leo Messi mer och mer utvecklat sig till ett problem för Mauricio Pochettino. På 14 ligamatcher har han bara gjort två mål och nu när avgörandets stund närmar sig behöver han nog kliva fram om man ska tag sig vidare i Champions League.

Real Madrids svaga resultat på sistone ser till stor del ut att bero på Karim Benzemas skadefrånvaro. Gareth Bale fick ta hans roll senast mot Villarreal i en match som slutade 0-0. Hos PSG saknas fortsatt Neymar och Sergio Ramos.

Hos spelbolagen gäller PSG som favoriter i den här matchen och i det totala dubbelmötet. Ett spel på hemmalaget i den här matchen ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

Även om det är Real Madrid som nu står för motståndet så vore det ett stort misslyckande om PSG åker ut här. För Real Madrids del är inte pressen lika stor och den faktorn kan tala till deras fördel. Det här lär bli en jämn batalj och jag finner anledning att tro att det här första mötet kommer att bli ganska tillknäppt.

Carlo Ancelottis manskap har en erfarenhet av den här typen av matcher som få kan mäta sig med. De har varit trubbiga framåt på sistone, men här tror jag de kommer vara ganska nöjda om de bara sätter försvarsspelet.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att det här inte kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till fina 1.82 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 15 februari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: