Speltips PSV – Benfica 24/8: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2021

PSV Eindhoven måste vända och vinna mot Benfica i Champions League-playoff för att drömmen om gruppspel inte ska dö redan nu.

PSV Eindhoven - Benfica

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

2011 spelade PSV Eindhoven och Benfica mot varandra i kvartsfinalen i Europa League och den gången var det portugiserna som drog det längsta strået efter att man vunnit på hemmaplan med klara 4-1 redan i den första matchen. Där och då kändes dubbelmötet väldigt dött.

Även den här gången är det Benfica som har fått inleda på hemmaplan och efter vinst med 2-1 är det klart att det är portugiserna som sitter i förarsätet inför returen. Å andra sidan är utgångsläget väsentligt mer gynnsamt så här tio år senare för PSV Eindhoven.

Som om det inte vore nog med det har PSV Eindhoven faktiskt en imponerande sommar bakom sig, och i helgen tog man välbehövliga tre poäng i ligaspelet efter 4-1 hemma mot Cambuur. Det gör att man har sex av sex inspelade poäng hittills – och dessutom en supercupvinst mot Ajax som nu är ett par veckor gammal.

PSV Eindhoven har med en otrolig offensiv visat att man är med i den här säsongen på allvar och jag kan inte tänka mig att man går av planen mot Benfica utan att ha gjort mål i den här viktiga returen.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på överspelet

Samtidigt ska man ha med sig att Benfica är ett urstarkt lag och att man, likt PSV Eindhoven, öppnat säsongen på ett strålande sätt. Idel vinster hemma i ligaspelet (tre spelade matcher än så länge) och som sagt en stark prestation mot PSV Eindhoven här i den första matchen.

Samtidigt är det ett Benfica som jag inte tycker är fullt så bra som för ett par år sedan – och det saknas det där fundamentet som gör att man kan känna sig helt trygga inför den här typen av matcher.

Snarare tycker jag, likt spelbolagen, att det känns vidöppet inför returen och jag skulle inte bli förvånad om det vi får se är en förlängning i den här matchen.

PSV Eindhoven är starka hemma och spelar gärna med sin nederländska energi på hemmabana. Det i sig kommer att öppna upp matchen och oddset på överspelet blir oundvikligt.

Över 2,5 mål spelas till 1.86 gånger krämen hos ComeOn. Där ligger man över en tiondel högre än flertalet konkurrenter. Passa på innan oddset sjunker!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 24 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: