Speltips PSV Eindhoven – Midtjylland 3/8: Champions League-kval

Axel Sjödin Publicerat: 2 augusti 2021

Den sista Champions League-match vi tittar närmare på för kvällen blir holländska PSV mot danska Midtjylland.

PSV Eindhoven - Midtjylland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den holländska storklubben välkomnar Midtjylland till Philips Stadion inför det första mötet i den tredje kvalomgången inför Champions League. I den förra omgången ställdes PSV mot den turkiska storklubben Galatasaray i vad som på förhand såg ut att bli ett riktigt tufft möte redan i den andra kvalomgången.

Boeren gjorde dock slarvsylta av det turkiska motståndet och körde fullständigt över dem hemma i Nederländerna i öppningsmötet som slutade 5-1. Returen slutade också i PSV:s favör men med det något mer återhållsamma slutsiffrorna 2-1.

Med spelare som Mario Götze i anfallet bredvid en Eran Zahavi som hittat målformen så ser holländarna ruskigt starka ut i offensiven och PSV håller definitivt en klass som är ett steg högre än den danska toppen i Superligaen.

Både Götze och Zahavi hade målkalas med två, respektive tre mål vardera i öppningsmötet mot Galatasaray och vi kommer nog att bjudas på mer typisk holländsk anfallsfotboll i mötet mot Midtjylland.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Blir tufft för danskarna

Midtjylland som slutade på en andraplats i Superligaen förra säsongen slog ut Celtic i den förra kvalrundan efter mycket om och men. Deras båda möten slutade 1-1 efter ordinarie tid, men i förlängningen kunde Midtjylland trycka in 2-1 genom Raphael Onyedika och på så sätt avancera utan att behöva ta det till straffar.

PSV håller en högre klass än vad Celtic gör och i den här omgången kan danskarna få det svårt. Boeren är väldigt tunga favoriter att plocka upp en komfortabel seger i öppningsmötet här och det ska mycket till för att Midtjylland ska nå playoff, trots att de var en av klubbarna som lyckades kvala in till Champions League förra året, till skillnad från PSV.

Inledningen på säsongen har i alla fall sett ganska bra ut för Midtjylland förutom en förlust i öppningsmatchen, de bör ha lite mer matchtempo i kroppen än vad holländarna har, vars säsong ännu inte börjat. Det hoppades nog Galatasaray på också visserligen, men det gäller att försöka hitta fördelar där man kan.

Både spelet på den raka ettan och överspelet på målglada PSV har rätt låga odds tyvärr, men att båda lagen gör mål har däremot väldigt fina siffror. Med tanke på att Midtjylland ännu inte gått mållösa ur någon av sina fem tävlingsmatcher i år samt att holländarna trots allt släppte in mål mot Galatasaray i båda matcherna så finns det bra spelvärde för de 2.20 som Campobet erbjuder.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00

Jämför odds: