Speltips RB Salzburg – Lokomotiv Moskva 21/10: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

RB Salzburg har visat att man är svårslagna i Europasammanhang och gäller nu som favoriter hemma mot Lokomotiv Moskva den 21 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Champions League-spel innebär inte bara att vi får se de allra största giganterna tävla mot varandra, åtminstone inte så här tidigt i gruppspelsfasen när det finns många lag som faktiskt är kvar i mixen.

Under tisdagen och onsdagen får vi inte minst se mötena mellan Bayern München och Atletico Madrid, Chelsea och Sevilla samt Paris Saint-Germain och Manchester United. Men därutöver ska mindre lag också ges chansen att visa framfötterna i den här turneringen. Exempelvis det österrikiska företagslaget RB Salzburg och ryska Lokomotiv Moskva.

Det är lätt att man avfärdar dessa matcher som mindre intressanta, men min upplevelse är snarare att det här är matcher som tenderar att bli lite mer underhållande. Det är nämligen här och nu som dessa båda lag behöver ta sina trepoängare.

Med det sagt ska man ha med sig att Lokomotiv Moskva har släppt in minst två mål i sina fem senaste matcher som man har spelat i Champions League, och att det ryska huvudstadslaget dessutom har fem raka förluster i turneringen. Det innebär alltså att det brukar vara ett lite för stort steg för Lokomotiv Moskva att ta.

Med det sagt går man urstark i det inhemska ligaspelet och har nu fyra raka vinster, varav en tung vinst mot CSKA Moskva i derbyt. Lokomotiv Moskva är ett svårslaget lag i de sammanhangen, men nivån här är väsentligt högre.

RB Salzburg är att räkna med

De senaste säsongerna har RB Salzburg och deras tvillingklubb RB Leipzig visat att man har vad som krävs för att konkurrera i Europa. Det har varit uppenbart att det skulle bli så en dag, med tanke på att man har enorma resurser att använda sig av.

Nu har man dessutom öppnat säsongen hemma i Österrike på ett övertygande sätt och formen ser ut att vara strålande, något man inte minst visade i playoff mot Maccabi Tel Aviv då man vann med stabila 5-2 över 180 minuter.

Jag kan inte tänka mig annat än att Lokomotiv Moskva får det verkligt tufft i den här matchen.

RB Salzburg vinner spelas till 1,53 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: RB Salzburg vinner
Odds: 1,53
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:55, onsdag 21 oktober 2020
TV:  tvsex logo viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: