Speltips Real Madrid – Celtic 2/11: Ska städas av

Axel Sjödin Publicerat: 2 november 2022

De regerande europeiska mästarna Real Madrid behöver en seger mot Celtic för att säkra förstaplatsen i gruppen.

Real Madrid - Celtic

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är kanske inte den mest spännande matchen på förhand, men det står trots allt en gruppvinst på spel här då gruppledarna Real Madrid ställs mot gruppjumbon Celtic, som inte har något att spela för.

Det annars så kliniska Real Madrid har överraskande nog darrat lite på manschetten under den senaste veckan då de tappat poäng i såväl liga- som Europaspelet. De åkte på sin första förlust sedan i våras mot Leipzig förra veckan, där tyskarna tog en tidig 2-0-ledning hemma och tillslut vann med 3-2.

Detta följdes upp av ett poängtapp även i ligan mot bottenlaget Girona i en match som slutade 1-1 på Santiago Bernabeu. Det innebär att Barcelona nu bara är en poäng bakom dem i ligaspelet och att de fortfarande inte har sin förstaplats i sin Champions League-grupp garanterad ännu.

Men ett Real Madrid utan skador ska kunna ta tre poäng mot Celtic utan några större problem. Det var en del rotation i truppen i matchen mot Girona och det borde inte vara några oklarheter här.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Celtic är redan ute ur Europa

Gästande Celtic spikade sin jumboplats i gruppen förra veckan då de fick nöja sig med ett kryss hemma mot ukrainska Sjachtar Donetsk. Europaspelet är därmed över för den skotska storklubben som framförallt har stått för en imponerande insats från läktarhåll på Celtic Park.

De kommer inte att ha hemmapubliken med sig på Santiago Bernabeu hursomhelst och kommer nog att få det svårt att hävda sig, även om de säkerligen lär ge allt för att försöka sätta käppar i hjulet för den spanska storklubbens ambitioner.

Något de har gemensamt med Real Madrid är i alla fall att de leder den inhemska ligan och har fyra poäng ned till jagande Rangers på andraplatsen. Med fem raka vinster i ligan så är det inte formen det är fel på med andra ord, men de har helt enkelt inte riktigt kunnat hävda sig ute i Europa mot klubbar med långt större resurser än de själva.

Nu när Real Madrid också har någonting att bevisa efter deras två senaste resultat så är det svårt att tro på någonting annat än en rätt klar seger på Bernabeu. För 1.64 hos Betsson så spelar vi därmed på att Real Madrid vinner med -1,5 asian hcp.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5
Odds: 1.64
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: