Speltips Real Madrid – Chelsea 12/4: Framåtlutade gäster

Martin Efvergren Publicerat: 12 april 2022

Real Madrid har 3-1 att gå på inför returen mot Chelsea i kvartsfinalen av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 12 april 2022 med avspark kl 21.00.

Real Madrid – Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid svarade för en väldigt fin insats på Stamford Bridge i det första mötet av den här kvartsfinalen i Champions League. Framförallt var det en viss Karim Benzema som briljerade med sin effektivitet i avsluten då han gjorde spanjorernas samtliga tre mål då man vann med 3-1.

Därmed har Real Madrid skaffat sig ett ypperligt läge inför den här returen på Santiago Bernabeu. Bortser vi från haveriet i El Clasico där man föll med hela 4-0 hemma mot Barcelona så har Carlo Ancelottis manskap sett väldigt starka den senaste tiden.

I lördags valde Ancelotti att vila, bland andra, Kroos och Modric men man vann ändå med 2-0 i Madridderbyt mot Getafe. Den segern innebär att man har vunnit åtta av sina nio senaste matcher och man toppar La Liga med 12 poängs marginal.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Chelseas form känns något svårbedömd för tillfället. Trots klubbens problem vad gäller ägarskapet fortsatte man att rada upp segrar fram till mötet mot Brentford i den senaste ligaomgången. Där föll man ihop och förlorade med hela 4-1 på hemmaplan.

Därefter väntade så det första mötet mot Real Madrid och där fortsatte man att vara ovanligt sårbara bakåt. I lördagens ligamatch borta mot Southampton studsade man så tillbaka med råge då man körde över sitt motstånd och vann med hela 6-0.

Nu är så frågan vilket Chelsea vi får se och om de har det i sig att mobilisera en vändning. Insatsen i lördags lär ha gett en boost och kan de vara lika frejdigt offensiva på Santiago Bernabeu är två mål förstås inget ointagligt underläge.

Samtidigt är Real Madrid något annat än Southampton och det saknas inte direkt erfarenhet av den här typen av matcher om vi tittar på Ancelottis förmodade startelva.

Jag räknar med att Chelsea verkligen kommer försöka ge det här en chans. De behöver gå framåt och det bör borga för en relativt öppen matchbild. Det har varit målrikt i flertalet av båda lagens senaste matcher och jag finner god anledning att tro att det kommer göras ett par mål även i den här. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt 1.87 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 12 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: