Speltips Real Madrid – Chelsea 27/4: Målspel i semifinalen

Simon Pålsson Publicerat: 27 april 2021

Real Madrid gäller som favoriter inför det första mötet med Chelsea i Champions League-semifinalen, som spelas den 27 april 2021.

Real Madrid - Chelsea

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Om vi bara såg till höstdelen av säsongen var det här två lag som verkligen inte hade den bästa inledningen på säsongen, och som i det skedet såg ut att hamna i ett minst sagt prekärt läge inför fortsättningen.

Men Real Madrid har rest sig och har nu en reell chans att vinna ligatiteln i Spanien, men kanske är spelarnas fokus ändå på att försöka vinna Champions League nu när man har krånglat sig fram hela vägen till en semifinal?

Just nu är Real Madrid inne i en bra fas som säger att man inte har förlorat en match i tävlingssammanhang sedan den 17 februari 2021. Det är ett minst sagt starkt facit att ha med sig inför säsongens sista veckor.

Chelsea då? Jo, man har rest sig ordentligt under Thomas Tuchel och ser nu ut att kunna greja en Champions League-plats i ligan med en så stark vårsäsong som man har haft och som verkligen får det att kittla.

Men i mina ögon har man svårt att penetrera bättre lag offensivt och det gör att man mycket väl kan få svårt att få in bollen borta mot Real Madrid.

Dagens bästa speltips

Real Madrid har inte sitt bästa lag med sig inför den här matchen, men det finns vissa förhoppningar om att Sergio Ramos ska kunna vara i spel snart, om inte till den här matchen så till returen i London senare i maj månad.

Men däremot kommer man inte att kunna spela med Lucas Vaquez eller Federico Valverde, som båda är rapporterade utanför truppen till den här matchen. Toni Kroos och Ferland Mendy läggs till listan med mer tveksamma spelare.

Men den startelva som man har i Real Madrid ser bra ut och man ska kunna göra ett bra resultat mot Chelsea utan att behöva förta sig på helt otroliga nivåer.

Chelsea kommer att formera det som är deras bästa lag i den här matchen, sånär som på mittfältaren Mateo Kovacic som jag personligen alltid har gillat.

Under 2,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Betway. Det är två lag som inte har samma sprudlande offensiv som tidigare och som båda gärna undviker att bjuda på något.

  Rygga spelet hos betway – Hämta champions league-bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: