Speltips Real Madrid – Inter 3/11: Högt odds

Simon Pålsson Publicerat: 2 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Champions League-gruppspelet fortsätter tisdagen den 3 november 2020 och Inter gäller som klar underdog borta mot Real Madrid.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Efter att vi har spelat två omgångar på bara två veckor är det nu, veckan därpå, redo att spela den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Säga vad man vill om den här säsongsinledningen, men det händer och sker en hel del när det spelas så tätt med matcher.

Det ställer också andra krav på spelarna, lagen och tränarna. Det är någonting som inte minst den spanska storklubben Real Madrid har fått lida av. När man inlett säsongen lite svajigt har det fått större effekter och djupare konsekvenser än annars.

Nu senast höll man på att förlora borta mot Borussia Mönchengladbach, men tack vare två sena mål räddade man en poäng. Annars hade laget legat i botten av tabellen med noll poäng efter två omgångar. Nu ligger man sist – men med en poäng och bara en enda poäng upp till en slutspelsplats.

Inter har inte vunnit någon match än, men har kryssat båda. Det ser inte sprudlande ut i det här laget och jag är genuint orolig inför fortsättningen. Då räknar jag egentligen in både spelet i ligan och här i Champions League, där man är i en tuff grupp.

Inter räcker inte till

Det är verkligen ingen liten skadelista som man behöver hantera i Real Madrid och det är uppenbart att förutsättningarna inte är helt optimala inför tisdagens match hemma mot Inter, en match som man alltså har extrem press på sig själva inför. Det måste helt enkelt till ett resultat här för spanjorerna.

Men då får man klara sig utan en rad spelare som i för sig inte har kunnat bidra särskilt mycket under inledningen på säsongen, varken hemma i det inhemska spanska ligaspelet eller ute i Europa och Champions League. Martin Ödegaard, Daniel Carvajal, Alvaro Odriozola, Mariano och Nacho kommer inte att spela matchen. Eder Militao kan inte heller spela, men det är i mina ögon en fördel att slippa honom på planen. Lucas Vazquez står ocks åsom högst osäker.

Men med det sagt är det ett ruggigt lag som Zinedine Zidane har äran att formera. Det kan man inte heller ta och blunda för.

I bortalaget Inter är samma fyra spelare borta nu. Matias Vecino, Stefano Sensi, Alexis Sanchez och Romelu Lukaku kommer inte att spela. Den sistnämnda är den jag anser vara mest saknad. Det gör helt enkelt Inter mindre spetsiga. Det finns en liten förhoppning om att han ska kunna följa med, men det lär inte gå att spela mycket om han nu åker med till Spanien.

Real Madrid vinner spelas till 1,93 gånger såsen hos Betsson. Efter två bottennapp till insatser tror jag att laget vaknar, likt man gjorde i El Clasico.

Real Madrid - Inter

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: