Speltips Real Madrid – Inter 7/12: Formstarka lag

Martin Efvergren Publicerat: 7 december 2021

Real Madrid och Inter gör upp om gruppsegern i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 7 december 2021 med avspark kl 21:00.

Real Madrid – Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två väldigt formstarka lag som gör upp om gruppsegern i Champions Leagues grupp D. Inför den sista omgången är det Real Madrid som toppar gruppen med två poäng före Inter. Därefter är det fyra poäng ner till Sheriff, vilket gör att de här båda lagen redan är klara för vidare avancemang.

De spanska serieledarna Real Madrid kommer till den här matchen med åtta raka segrar. I helgen vann man toppmötet borta mot Real Sociedad med 2-0 och i Champions League vann man senast med 3-0 borta mot Sheriff Tiraspol.

När Real Madrid och Inter ställdes mot varandra i den första gruppspelsmatchen i Milano var det bortalaget som gick segrande med 1-0 efter ett avgörande mål av Rodrygo i den 89:e minuten.

De regerande italienska mästarna är nu, på pappret, nästan lika formstarka som Real Madrid. De har åtta segrar och ett kryss på sina nio senaste matcher och kommer från en 3-0-seger borta mot Roma i lördags.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt solida bakåt

Real Madrid är alltså två poäng före Inter inför den här matchen och frågan är nu vilka som kommer vara mest motiverade att vinna gruppen. Matchandet har varit tätt för båda lagen den senaste tiden och det här är en möjligt för båda tränarna att vila eventuellt slitna spelare.

Det är emellertid Real Madrid som står som favoriter hos spelbolagen. En rak etta ges till ett odds omkring 2.16.

Senast lagen möttes blev det en jämn och tät batalj och frågan är nu vad vi kan förvänta oss av den här matchen. Real Madrid har en förstaplats att försvara och på hemmaplan har man kanske ett lite starkare driv att vinna den här matchen.

Men båda lagen har sett väldigt solida ut på sistone och lär komma med en god känsla till den här matchen. Real Madrid har bara släppt in ett mål på sina fyra senaste matcher medan Inter har hållit nollan i fyra raka matcher.

Å ena sidan skulle man kunna tänka sig att det här blir en match där båda lagen bara kör då ingen har speciellt mycket att förlora. Å andra sidan kan man också tänka sig att det blir en lite mer temposvag tillställning där ingen vill riskera någonting.

Jag lutar mer åt det senare alternativet. Båda lagen har varit täta bakåt den senaste tiden och jag finner därför bäst spelvärde i spelet under 3 mål (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 7 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: