Speltips Real Madrid – PSG 18/11: Skakat bortalag

Martin Efvergren Publicerat: 18 november 2021

Real Madrid tar emot ett Paris SG i gungning i den fjärde omgången av damernas gruppspel i Champions League. Matchen spelas torsdagen den 18 november 2021 med avspark kl 21.00.

Real Madrid – PSG

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid slutade på en andraplats i den spanska Primera Divison Feminina förra säsongen. Sedan dess har man tappat en del i slagstyrka, Sofia Jacobsson har lämnat och Kosovare Asllani är skadad, och man har inlett den här säsongen ganska svagt.

Efter 10 spelade matcher står man på 13 poäng vilket ger en tionde plats i tabellen. Man har emellertid en stigande formkurva och kommer från tre raka segrar i ligan. I helgen besegrade man Real Betis med 4-1 på bortaplan.

I Women’s Champions League inledde man med att besegra ukrainska Zhytlobud-1 med 1-0 på bortaplan. Därefter slog man även isländska Breidablik med 5-0 på hemmaplan. För två veckor sedan ställdes man mot kommande motståndaren PSG på bortaplan och föll där med klara 4-0.

Paris SG är därmed obesegrade i den här gruppen där de och Real Madrid är i en klass för sig. PSG slog Breidablik med 2-0 borta och Zhytlobud-1 med 5-0 hemma.

Men det är inte de framgångarna som gjort att PSG varit i mediefokus de senaste dagarna. Istället har allt handlat om en skandal som i, mycket korta drag, handlar om att mittfältaren Kheira Hamraoui har blivit misshandlat och att medspelaren Aminata Diallo misstänks ha med saken att göra.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra skrälläge

Att PSG var opåverkade av ovan nämnda soppa när man i söndags fick stryk med hela 6-1 mot huvudkonkurrenten Lyon är det nog ingen som kan påstå. De regerande franska mästarna underpresterade på ett ytterst märkbart sätt i den matchen. Efteråt var det kanske den svenska mittbacken Amanda Ilestedt som fick mest kritik för sin insats som var ovanligt slarvig.

Hursomhelst måste PSG åter upp på hästen när man ställs mot Real Madrid för andra gången på kort tid. Om vi bortser från den här skandalen och insatsen mot Lyon senast är PSG det bättre laget av dessa båda. Det visade man tydligt när de senaste möttes i Paris. Frågan är nu bara hur det står till med gruppdynamiken och den mentala statusen i PSG-lägret.

Hos spelbolagen är man ändå klara favoriter inför den här matchen. En rak tvåa ger endast omkring 1.37 gånger pengarna.

Paris SG är normalt sett det starkare laget men att döma av insatsen i helgen är man inte ett lag i harmoni. Real Madrid har en positiv trend i ligan och om det är någon gång man ska kunna rå på PSG så är det i det här läget, på hemmaplan.

Real Madrid har definitivt kvalitet nog för att störa ett, potentiellt, underpresterande PSG. Offensivt är, bland andra, Esther Gonzalez och danskan Caroline Möller två spelare av hög kvalitet.

Det finns skrällmöjligheter här och jag väljer att spela en liten chansning till ett högt odds. Mitt spel blir Real Madrid klarar minst oavgjort till 2.45 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.45
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 18 november 2021
TV: 
Stream:  DAZN

Jämför odds: