Speltips Rennes – Krasnodar 20/10: Svenskar på planen

Simon Pålsson Publicerat: 20 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Champions League är tillbaka och mötet mellan Rennes och ryska Krasnodar lockar såklart redan tisdagen den 20 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett par månader utan toppfotboll från världens största turnering Champions League är det så äntligen dags för gruppspel igen, och det innebär att det nu spelas åtta matcher på tisdagen, åtta på onsdagen och sedan kör vi vidare i samma takt kommande omgångar. Det är dumt att klaga med andra ord.

En av de mer intressanta grupperna, eftersom den faktiskt känns ganska öppen, är den med Rennes och Krasnodar. Med det sagt är man klar underdog i förhållande till Chelsea och Sevilla, som är favoriter till att gå vidare.

Å andra sidan får båda lagen en bra möjlighet att faktiskt ta sig högt upp i tabellen direkt. En trepoängare skulle ge bra förutsättningar för båda lagen.

Rennes har öppnat den här säsongen starkt i Ligue 1 och har under perioden toppar tabellen, men föll igenom lite senast när man bara fick 1-1 borta mot Dijon i en match som man rimligen ska vinna.

Krasnodar är en av giganterna inom den ryska fotbollen, men det är alltid svårt att omvandla det till bra prestationer på Champions Leagues gräsmattor.

Målspelet hämtas

Rennes har haft problem under inledningen på säsongen med ett par tunga spelare borta, och med tanke på att förra säsongen succélag dessutom tappade ett par av sina bästa spelare under sommaren är det kanske inte den bästa upplagan av Rennes som kommer ta sig in i Champions League här.

Inför tisdagens premiäromgång kommer man till spel utan Gerzino Nyamsi, MBaye Niang och Faitout Maouassa. Det finns också en överhängande risk att James Lea Siliki inte kommer att kunna spela. Låt oss också se om Romain Salin har vad som krävs för att vakta stolparna på den här nivån.

I bortalaget Krasnodar finns det många intressanta namn. Men efter att ha haft lite problem med en skada kanske det tvingas vara så att Viktor Claesson står utanför laget. Andra osäkra kort är Ari, Dmitriy Stotskiy och Wanderson. Däremot räknar jag iskallt med att såväl Marcus Berg som Kristoffer Olsson startar matchen för bortalaget.

Det är i grunden två formstarka lag vi har att göra med här och med tanke på övriga lag i gruppen tror jag att båda försöker vinna just den här matchen. Chelsea och Sevilla blir minsann inte lätta att slå senare.

Båda lagen göra mål spelas till 1,84 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,84
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 20 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: