Speltips Rennes – Sevilla 8/12: Segt och tråkigt

Simon Pålsson Publicerat: 8 december 2020

Rennes kan nå Europa League-slutspelet, men formen pekar på en död match hemma mot Sevilla tisdagen den 8 december 2020.

Rennes - Sevilla

18+ år. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.


Förhoppningarna om att Rennes skulle göra sina röster hörda på allvar när man inför den här säsongen var tillbaka i Champions League får nog egentligen grusas redan nu, med tanke på att man har en poäng av 15 möjliga under inledningen på gruppspelet.

Rennes har egentligen inte haft mycket till chans, mer än att man tog en poäng mot FC Krasnodar, för att sedan förlora det så avgörande mötet i förra omgången. Marcus Berg såg med matchens första och enda mål till att skicka ryssarna till Europa League-gruppspelet. Skulle jag tro.

Om Rennes vinner här och FC Krasnodar förlorar mot Chelsea går man i för sig om laget i tabellen, men finns den möjligheten verkligen? Rennes förlorade i för sig bara med uddamålet mot det Sevilla som nu inte har något att spela för här, men har man det i sig att vinna? Har Sevilla det i sig att bara lägga sig ner?

Känslan är att den här matchen riskerar att bli lite avslagen, inte minst sett till att båda lagen har ganska taskig form och inte direkt sprudlar i sin offensiv numera.

Underspelet i Champions League

Rennes har Daniele Rugani på sin skadelista och det är en spelare som har varit borta i ett bättre tag nu för den franska talangfabriken. Serhou Guirassy får nu göra honom sällskap på läktaren då inte heller han kan spela den här matchen. Alfred Gomis är ett stort frågetecken på förhand.

Sevilla har bara Suso och Tomas Vaclik på sin skadelista numera, efter att tidigare ha haft betydligt större problem. Det får man ta och se som en klar fördel för den spanska storklubben, inte minst sett till det intensiva ligaspel som väntar kommande veckor.

Faktum är att det här är en match som i praktiken inte gäller särskilt mycket. Rennes klantade sig senast och sitter nu i ett tufft läge mot FC Krasnodar, även om man går förbi ryssarna med en vinst här och sen en förlust för FC Krasnodar mot Chelsea. Men räcker det verkligen?

Känslan är att Rennes, som är inne i en tuff period, får svårt att alstra energin för att göra massa mål på Sevilla. Jag tror snarare på en avslagen historia.

Under 2,75 mål (asian) spelas till 1,61 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 8 december 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: