Speltips Salzburg – Bröndby 17/8: Mästarmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 augusti 2021

Bröndby och Red Bull Salzburg kliver båda in i Champions League-kvalet i allra sista, helt avgörande stund. Vilket lag når Champions League?

RB Salzburg - Bröndby

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är playoff som ska spelas när Red Bull Salzburg spelar hemma mot Bröndby i den första av två matcher, som blir direkt avgörande för vilket av lagen faktiskt ska spela gruppspelet i Champions League till hösten.

Det som förenar båda lagen inför den här matchen är att man inte har spelat några matcher hittills i kvalspelet, utan kliver direkt in i detta playoff. För Bröndbys del innebär det att man, i egenskap av danska mästare, är klara för gruppspelet i Europa League. Allra minst.

Men med tanke på att RB Salzburg har en stark tradition av att göra det bra i både Europa League och numera Champions League på senare år ska man nog inte räkna med att det här ären motståndare man kan slå hur enkelt som helst.

FC Salzburg, som man heter ute i Europa, har tagit fyra vinster på fyra matcher i inledningen av lagen och har än så länge gjort totalt 12 mål framåt, men har bara släppt in 2. Det är helt enkelt ett mycket svårslaget lag som väntar de regerande danska mästarna i den här matchen.

Bröndby väger lätt

Om vi frågar spelbolagen är alla överens om att det är Bröndby som får iklä sig rollen som väldigt stor underdog och att man med det i åtanke troligen kommer att behöva göra ett bra resultat här i den första matchen för att det inte ska vara kört direkt.

Samtidigt har RB Salzburg bara spelat matcher mot lag hemma i Österrike hittills under säsongen, även om man vunnit träningsmatcher mot såväl FC Barcelona som Atletico Madrid under sommaren. Men det drar vi inte för stora växlar av.

Bröndby har öppnat den danska ligasäsongen svagt och har efter fem omgångar ingen vinst och har dessutom två förluster, mot toppkonkurrenterna FC Köpenhamn och FC Nordsjälland. Ingen vidare inledning med andra ord.

Det, och ganska mycket mer om vi ska vara helt ärliga, talar för att Bröndby får det enormt svårt även i den här matchen.

RB Salzburg vinner och håller nollan spelas till 1.90 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: RB Salzburg vinner mot noll
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, tisdag 17 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: