Speltips Sevilla – Krasnodar 4/11: Avgörandet

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Krasnodar har inte råd med en förlust borta mot Sevilla i Champions League onsdagen den 4 november 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

För den som har ett hjärta som bankar blågult för det svenska landslaget är det mycket möjligt att den ryska storklubben FC Krasnodar är laget man följer lite extra när det kommer till Champions League-gruppspelet under hösten.

Men både sett till prestationerna och resultaten har det varit en liten besvikelse till säsongsinledning, och man har faktiskt halkat efter även hemma i Ryssland. Det är ett klart underbetyg till en hårdsatsande klubb med ett gediget spelarmaterial, som det här ändå är.

I Champions League tog man en poäng mot Rennes efter en stark bortamatch, men vägde lite väl lätt mot Chelsea i matchen därpå. Nu möter man ett Sevilla som inte heller har exploderat under säsongsinledningen och kanske är det vad som kan bli räddningen.

Men det man ska ha med sig är att Sevilla har en vinst och ett kryss i gruppspelet hittills. En vinst här skulle gör att spanjorerna tillsammans med Chelsea lämnar övriga lag bakom sig, förutsatt att Chelsea också vinner sin match på onsdagskvällen. Som många räknar med att de faktiskt gör.

Gneta, gneta, gneta

Sevilla har Oussama Idrissi skadad inför den här matchen, men det är en spelare som man inte har kunnat laborera med alls under inledningen på säsongen i stort sett. Suso och Sergi Gomez står dessutom som lite osäkra till att spela matchen mot Krasnodar.

Viktor Claesson såg ut att vara riktigt på gång igen, men har åkt på ett bakslag och en skada som gör att han missar den här matchen. Det lär också göra att han inte kan spela med landslaget nu i november månad. Lite deppigt för både honom och för Scerige med tanke på att hans prestationer i oktober månad bådade gott inför fortsättningen.

Förutom den svenske offensive mittfältaren ser man i bortalaget också ut att få klara sig utan Dimitriy Stotskiy, Wanderson Maciel, Sergey Petrov och Aleksandr Chernikov. Det finns vissa förhoppningar om att Remy Cabella ska kunna spela efter att han återgått till lagträning i veckan.

Om det ska finnas någon som helst chans på att faktiskt nu slutspelet måste Krasnodar göra ett resultat i den här matchen. Men formen är minsann inte den bästa.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,68 gånger smeten hos 888sport.

Sevilla - Krasnodar

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: