Speltips Sevilla – Lille 2/11: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 2 november 2021

Ett formstarkt Sevilla tar emot de franska mästarna i Lille i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 2 november 2021 med avspark kl 21.00.

Sevilla – Lille

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla har inlett den här säsongen med en imponerande stabilitet. Man har kanske inte glänst och inte slagit gnistor men man har endast förlorat en av sina 14 tävlingsmatcher i La Liga och Champions League så här långt.

Den senaste Champions League-matchen borta mot Lille för två veckor sedan slutade 0-0 och dessförinnan hade man kryssat sina två inledande matcher mot Salzburg och Wolfsburg. Därmed är man tvåa i gruppen med sina tre poäng. Lille och Wolfsburg är en poäng efter medan Salzburg toppar gruppen på sju poäng.

I den jämna La Liga-tabellen ligger man på en tredje plats, en poäng efter Real Sociedad men med en match mindre spelad. I helgen besegrade man Osasuna med 2-0 hemma vilket innebär att man tagit tio poäng på sina fyra senaste ligamatcher.

Sevillas form är således god inför det här returmötet mot de regerande franska mästarna Lille. Att Lille skulle få svårt att återupprepa förra säsongens succé var nog de flesta ense om och det har hittills visat sig stämma.

I fredags svarade man för en stark insats borta mot PSG men man föll trots det med 2-1 efter en sen vändning av hemmalaget. Det har bara blivit en poäng på de tre senaste ligamatcherna och i tabellen befinner man sig på en 12:e plats.
ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett väldrillat maskineri

Lopeteguis Sevilla är ett väldrillat maskineri vars främsta styrka kanske är den höga lägstanivån. Man är extremt svårslagna och har, som sagt, bara förlorat en enda match den här säsongen.

Samtidigt har man heller inte vunnit någon av sina tre matcher i Champions League och nu är det som krävs om man ska lyckas ta sig vidare från den här jämna gruppen. Det är förstås inte kört om man kryssar men på hemmaplan mot ett mindre formstarkt Lille bör man ha goda chanser.

Jocelyn Gourvennec hade från början ingen tacksam uppgift då han tog över Lille i somras efter att man lyckats med den imponerande bedriften att snuva PSG på en ligatitel. Med relativt små resurser och en ganska smal trupp har det varit tufft för Lille att varva ligaspelet med Champions League.

Lille har dock inte på något vis varit en slagpåse på den här nivån. Man har spelat 0-0 hemma mot både Wolfsburg och Sevilla samt förlorat med 2-1 borta mot Salzburg.

En av säsongens nyförvärv är ytterbacken Gabriel Gudmundsson men han startade inte mot PSG i helgen och vad gäller Sevillas svensk Ludwig Augustinsson har det blivit sparsmakat med speltid. Någon svenskduell är med andra inte att räkna med här.

Lille har stått upp väl i Champions League men på bortaplan mot ett formstarkt Sevilla tror jag man får det tufft. Det lär kunna bli en jämn och något låst matchbild som troligen domineras av hemmalaget och jag tror att de kommer se till att göra det som krävs för att vinna.

Mitt spel blir en rak etta, att Sevilla vinner till 1.68 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 2 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: