Speltips Sevilla – Manchester City 6/9: Formsvagt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 6 september 2022

Ett Sevilla som inlett säsongen svagt ställs mot Manchester City i den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 6 september 2022 med avspark kl 21:00.

Sevilla – Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla FC kommer från en säsong där man länge hade greppet om en andra plats i La Liga, men där man föll tillbaka under våren. Det blev till slut en fjärde plats, men under sommaren har man tvingats bygga om en hel del och det är troligen en förklaring till den svaga säsongsinledningen.

På de fyra första ligamatcherna har Lopeteguis manskap endast skrapat ihop en poäng. Räknar vi in avslutningen på den förra säsongen så innebär det att Sevilla endast har vunnit en av sina nio senaste ligamatcher.

I lördags ställdes man emellertid mot tufft motstånd då man gästades av Barcelona. Bortalaget var det bättre laget och vann, utan större problem, med 3-0. Nu väntar så en ny svår prövning då man tar emot Manchester City. De övriga två lagen i gruppen är Dortmund och FC Köpenhamn.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Man City studsar tillbaka

Manchester City har haft vissa sämre perioder i ett par av sina matcher så här långt. Helhetsintrycket är dock att man har något riktigt bra på gång där Erling Haalands succéstart är starkt bidragande till den bilden.

Prestationen mot Aston Villa tillhör definitivt de insatser som inte har varit helgjutna. Efter 6-0-vinsten mot Nottingham Forest i omgången innan ställdes man mot ett formsvagt Aston Villa och känslan var att man inte var fullt påkopplade för den uppgiften.

Som vanligt dominerade man matchbilden och när Haaland gav laget ledningen i början andra halvleken var det nog få som trodde att hemmalaget skulle resa sig. Men det gjorde man och kvitteringen kom, vilket till slut gav resultatet 1-1.

Nu gäller Man City på nytt som favoriter mot ett lag som har haft en tuff inledning på säsongen. Den solida defensiven har varit Sevillas signum under Lopeteguis ledning, men den nykomponerade backlinjen har inte sett lika stabil ut så här långt.

Nu tror jag att man kommer få svårt att hålla ihop det mot ett revanschsuget Man City efter poängtappet senast. Mitt spel blir Manchester City -1.25 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -1.25 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 6 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: