Speltips Sevilla – Rennes 28/10: Tufft läge

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sevilla är klara favoriter hemma mot franska Rennes, som dock inte är en enkel motståndare att slå i Champions League den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter den första omgången i Champions League kan vi konstatera att det finns flera tunga lag som har haft svårt att plocka trepoängare och verkligen få den där bästa drömstarten på säsongens gruppspelsfas som man hade önskat.

Nu spelade Sevilla i för sig mot ett ständigt svårslaget Chelsea, dessutom på bortaplan, och kanske inte ska lastas för att man trots allt tog en poäng. Men det är alltid målet att åka ifrån matcherna med tre poäng.

Men eftersom inte heller det andra mötet i gruppen, det mellan Rennes och FC Krasnodar, hade en vinnare som tog med sig tre poäng är den här gruppen plötsligt vidöppen. Alla fyra lagen står på en inspelad poäng vardera – och det hela känns nu öppet.

Med det sagt är det såklart Sevilla och Chelsea som gäller som favoriter till att vinna gruppen i slutändan. Å andra sidan ska man säga att skillnaderna mellan lagen och uppstickare som FC Krasnodar och Rennes inte är fullt så stora som en del vill få det till.

Tunga tapp att prata om

M’Baye Niang och Faitout Moauassa har varit utanför truppen i den franska talangfabriken Rennes under hela den här inledningen på säsongen, men det är inte spelare som man står och faller med direkt.

För baserat på säsongsinledningen har Rennes åter ett starkt lag och ser ut att kunna leva upp till de högre förväntningarna den här säsongen, efter att man förra säsongen visade att man faktiskt kan och ska ligga i toppskiktet av de franska fotbollen.

Sevilla är regerande mästare i Europa League, som så många gånger förr, och vill nu visa att man faktiskt är bra nog att slåss och konkurrera på allvar i Champions League.

Sergio Escudero och Oussama Idrissi spelar däremot inte det här mötet. Jules Kounde har testats positivt för corona och behöver ha ett negativt test innan han kan återgå till spel med övriga spelare igen.

Efter att vilat spelare under helgens ligaomgång tror jag att Sevilla här smäller till med en viktig trepoängare.

Sevilla vinner spelas till 1,57 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1,57
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: