Speltips Sevilla – Wolfsburg 23/11: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 23 november 2021

I getingboet grupp G tar Sevilla emot Wolfsburg i den femte omgången av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 23 november 2021 med avspark kl 21.00.

Sevilla – Wolfsburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla är sist i Champions Leagues grupp G inför den näst sista gruppspelsmatchen. Men den kanske jämnaste gruppen av dem alla är långt ifrån avgjord. Toppar tabellen gör RB Salzburg på sju poäng, följt av Lille och Wolfsburg som står på fem poäng. Bakom dem ligger Sevilla på tre inspelade poäng.

Det här såg på förhand ut att kunna bli en jämn grupp och lagen har också visat sig vara väldigt jämnstarka. Sevilla sågs som knappa favoriter men har inte infriat de förväntningarna så här långt. I La Liga går de starkt men i Champions League har det bara blivit tre kryss och en förlust så här långt.

Sevilla inledde med att spela 1-1 hemma mot Salzburg. Därefter lyckades man rädda en poäng i bortamötet mot Wolfsburg efter att Rakitic kvitterat till 1-1 på straff i den 87:e minuten. Sedan spelade man 0-0 borta mot Lille och senast åkte man på det värsta nederlaget då man föll med 2-1 hemma mot Lille.

Wolfsburg har nu bytt tränare sedan de här båda lagen senast möttes. Mark van Bommel fick sparken för ungefär en månad sedan och laget leds nu av Florian Kohfeldt. Det skiftet gav effekt på så vis att man vann sin senaste match i Champions League med 2-1 hemma mot Salzburg.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måstematch för Sevilla

Sedan Kohfeldt tog över rodret i Wolfsburg har det blivit tre segrar och ett kryss, Bundesliga och Champions League inkluderat. I helgen kom första poängtappet då man spelade 2-2 borta mot Arminia Bielefeld, en match där man lyckades vända ett 2-0-underläge i den andra halvleken.

På så vis är det ett nytänt Wolfsburg som nu kommer till Sevilla. Trots det, och trots att Sevilla ännu inte har vunnit någon match i Champions League så står de ändå som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta ger omkring 1.81 gånger insatsen.

I den jämna La Liga-tabellen är Sevilla bara två poäng bakom serieledande Real Madrid. Man har tagit 28 poäng på 13 matcher och Lopeteguis manskap har därmed svarat för en väldigt bra säsongsinledning vad gäller ligaspelet.

Men nu är det Champions League det här gäller och där har man inte levererat så här långt. I och med den tunga hemmaförlusten mot Lille senast och det nuvarande tabelläget är det här en match som Sevilla måste vinna om man ska kunna nå ett avancemang.

Wolfsburg lär vara mer nöjda om de kan få med sig ett kryss från den här matchen. Sannolikt kommer hemmalaget att ta taktpinnen i den här matchen medan tyskarna kommer vara mer defensivt inriktade. Senaste mötet lagen emellan blev en jämn och tät tillställning där Sevilla rädda en poäng i slutminuterna. Jag tror att det här kan bli något liknande.

Sevilla spelade visserligen 2-2 mot Alaves i helgen men normalt sett är man ett välorganiserat lag som släpper in få mål och vars matcher oftast blir målsnåla. Med 9 insläppt mål på 13 matcher i La Liga är man näst bäst i serien i den kategorin.

I Champions League har det gjorts under 2.5 mål i tre av Sevillas fyra matcher och jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bli målsnål. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: