Speltips Shaktar Donetsk – Inter 27/10: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Shaktar Donetsk såg imponerande starka ut mot Real Madrid, men kan få det tufft hemma mot Inter i Champions League den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit fullt ös från första stund i Champions League och för oss neutrala åskådare har det inte varit något fel på underhållningsvärdet så här i inledningen. Det är fullt blås på så många fronter och man ska inte klaga på matcherna vi redan har fått se.

Och då ska man ändå ha med sig att det återstår fem omgångar – bara i gruppspelet. Shaktar Donetsk visade styrka direkt när man bortaslog Real Madrid med 3-2 efter en exemplarisk insats. Nu toppar man sin grupp och kan faktiskt segla mot ett slutspel, om man fortsätter så här.

För deras del kommer den intensiva starten förmodligen perfekt. Shaktar Donetsk har bevisligen prickat formen, då man också är obesegrade hemma i ligaspelet. Nu möter man ett Inter som har haft lite turbulens i och kring klubben sista dagarna, och som inte övertygar hemma i Serie A.

Om det är någon gång som Shaktar Donetsk har en reell chans att ta poäng mot Inter är det utan tvekan nu, inte minst när man får spela på hemmaplan.

I mina ögon kan jag inte se hur Shaktar Donetsk inte ska gå för att vinna här och offensiven kan hamna i fokus från båda håll.

Shaktar Donetsk kan ställa till det

Shaktar Donetsk hade faktiskt ett antal tunga skador redan i den första omgången mot Real Madrid, men rots det kunde ukrainarna ställa upp med ett starkt lag och göra en prestation som man säkert kommer att minnas under lång tid.

Det finns en överhängande risk eller chans att man nu formerar en startelva som i stora drag påminner om den senast. Luis Castro, som är huvudtränare för detta Shaktar Donetsk, har egentligen ingen större anledning att tänka på ett annorlunda sätt när han tar ut sin startelva här.

Nu kliver Shaktar Donetsk in som lite mer av favoriter, men jag förväntar mig samma elva, i stora drag, som senast. Skadorna på Viktor Kovalenko, Maksym Malyshev, Ismaily, Yevhen Konplyanka, Serhi Krytsov och Junior Moraes påminner i stora drag om de frånvarande spelarna senast.

Inter fick inte till det sist, men nu har man åtminstone fått ordning på coronasituationen som drabbat laget sista veckorna. Matias Vecino, Stefano Sensi, Milan Skriniar och Roberto Cagliardini är de enda spelarna som ser ut att vara utanför laget av den anledningen, eller på grund av skada. Alexis Sanchez kan också stanna hemma. Det återstår att se.

Båda lagen göra mål spelas till 1,53 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,53
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, tisdag 27 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: