Speltips Sheriff Tiraspol – Dinamo Zagreb 17/8: Fördel kroaterna

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2021

För fjärde gången sedan 2010 är det dags för Sheriff Tiraspol att försöka rubba Dinamo Zagreb i Champions League-kvalet. Det första mötet den 17 augusti 2021.

Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det här blir inte mindre än fjärde gången som Sheriff Tiraspol och Dinamo Zagreb spelar mot varandra i Champions League-kval sedan 2010 och än så länge är det stor fördel för kroaterna.

Faktum är att Sheriff Tiraspol faktiskt kunde ta sig vidare via straffläggning för elva år sedan, efter att båda mötena slutat 1-1. Men sedan dess har det varit kroaterna som har dominerat inbördes möten med Sheriff Tiraspol stort.

Faktum är att Sheriff Tiraspol har fyra raka förluster och inget (!) gjort mål mot Dinamo Zagreb, även om det är rejält bakåt i tiden nu. Det senaste mötet mellan algen spelades så sent som 2013, men visst finns det ändå viss betydelse av historiens vindslag inför den här typen av matcher? Det tror jag. Men det hoppas nog Sheriff Tiraspol inte på.

Hur som helst är Sheriff Tiraspol också klar underdog inför dubbelmötet i stort, och det här förstsa mötet på hemmaplan också. Detta trots att Sheriff Tiraspol faktiskt tog en tung vinst mot Röda Stjärnan i den tredje kvalrundan.

Sedan tidigare har Sheriff Tiraspol också vunnit mot FC Alashkert den här kvalsommaren, även om det i sig inte är mycke till bedrift. Det som däremot talar för Sheriff Tiraspol är att man hemma i den moldaviska ligan (vem kan någonting om den?) går väldigt bra. Formen är där och ska man kunna rubba Dinamo Zagreb krävs en väldigt bra formtopp.

VÄRLDENS STÖRSTA SPELBOLAG! Vill du ha 1 250 spelkrediter och samtidigt spela hos världens mest populära spelbolag? Prova bet365 redan nu. Läs mer eller registrera dig här!

  till bet365!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sheriff Tiraspol är underskattade

Spelbolagen verkar väldigt ense om att Sheriff Tiraspol får det tufft här och med tanke på att man är ett lag som aldrig, eller väldigt sällan, får spela tuffa matcher hemma i ligan är det inte konstigt att det är så man ser på laget.

Å andra sidan visade Sheriff Tiraspol senast, alltså i den senaste kvalomgången, att man har det i sig att vinna mot på pappret större klubbar och bättre lag.

Trots att man var rejäl underdog i båda mötena med Röda Stjärnan kunde Sheriff Tiraspol alltså vinna och ta sig vidare. Det gör att jag inte räknar bort Sheriff Tiraspol här.

Dinamo Zagreb gick med nöd och näppe vidare från dubbelmötet med Legia Warszawa, och jag ser ingen anledning till varför man skulle kunna köra över Sheriff Tiraspol den här gången. Jag tror snarare på ett jämnt dubbelmöte, åtminstone med en jämn första match när Sheriff Tiraspol står som hemmalag.

Sheriff Tiraspol +0,5 spelas till 1.93 gånger såsen hos bet365.

  till bet365 – rygga spelet hos världens största spelbolag!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Sherrif Tiraspol +0,5
Odds: 1.93
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, tisdag 17 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: