Speltips Slavia Prag – Midtjylland 22/9: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Midtjylland imponerar stort i CL-kvalet och möter nu Slavia Prag i playoff till Champions League den 22 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är vi framme vid den sista kvalrundan till Champions League, och det ska till att avgöras vilka lag som tar sig till gruppspelet. Ett extra öga är värt att hålla på danska FC Midtjylland, som har imponerat stort hittills.

I egenskap av regerande danska mästare är det FC Midtjylland som för den danska fanan ute i det europeiska cupspelet, modell finare, den här sommaren. Så här långt kan man inte annat än att imponeras av resultaten som FC Midtjylland har gjort.

För ett par år sedan föll FC Midtjylland i playoff till Europa League mot Malmö FF, och då hade man en lite sämre erfarenhet av att spela ute i Europa. Men på senare år har man stärkt laget ytterligare, samlat på sig erfarenheten från kvalet och blivit ett allmänt mer svårslaget lag.

Det är ofta med hjälp av sin intensiva offensiv som FC Midtjylland är ett lag att räkna med, och man öser in mål. Att man exempelvis vann med hela 3-0 hemma mot den forna schweiziska storklubben Young Boys i förra kvalrundan säger en hel del.

Märk väl att det här alltså är playoff, och att det är dubbelmöten som gäller igen. Det gäller inte i Europa League-kvalet, men här när det är ett gruppspel i den finaste av turneringen, Champions League, som gäller har man valt att stuva om till det mer klassiska upplägget.

Tänk också på att förlorarna får ett tröstpris i form av en plats i EL-gruppspelet.

FC Midtjylland gör mål

Det ska sägas att det bara har spelats två omgångar id en danska ligan, och att det som eventuellt kan vara en liten nackdel för FC Midtjylland är att man inte fullt är redo än. Det känns som att maskineriet behöver ett par veckor till på sig att kicka igång helt. Nu senast vann man dock mot Lyngby med 1-0 och tog därmed viktiga tre poäng.

Slavia Prag har å sin sida spelat fyra omgångar i ligaspelet och har radat upp tre vinster och ett kryss på bortaplan. Att man redan har gjort 15 mål på fyra matcher vittnar både om kvalitén på motståndet, men också om spetsen det här laget har att jobba med.

För deras del är det en nackdel att man inte spelat någon match i Europa än. Det är klart svårare, och det kan nog bli en jobbig inställning mot ett fysiskt motstånd som FC Midtjylland.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 22 september 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: