Speltips Tottenham – Ludogorets 26/11: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2020

Ludogorets Razgrad är rimligen inte ett lag som ska ha någon chans borta mot Tottenham Hotspur i Europa League den 26 november 2020.

Tottenham - Ludogorets

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Det är åter dags för Europa League och ett par engelska lag ska såklart ge sig in i handlingen precis som varje annan torsdag det beger sig. Det är faktiskt imponerande hur samtliga tre engelska lag, med Leicester och Arsenal härutöver, har tagit sig an inledningen på säsongen.

Arsenal har gått rent, Leicester City radar upp övertygande vinster och i stora drag ska Tottenham Hotspur vara nöjda med sina prestationer hittills.

Nu är det i för sig jämnt i toppen och José Mourinhos lag får slåss med LASK Linz och Royal Antwerpen om att ta sig vidare. Alla tre lag står på sex inspelade poäng vardera, efter att bland annat städat av Ludogorets Razgrad utan större problem.

Ludogorets Razgrad är uppenbart den svaga länken i gruppen, men generellt sett är det här en ganska enkel grupp som Tottenham Hotspur borde städa av. Men man har haft stort fokus på Premier League parallellt, och det tar energi.

Nu behöver man skaffa sig ett litet försprång här, för att kunna döda hela frågan om avancemang i nästa runda och sen kunna fokusera helt på Premier League inför jul- och nyårsperioden.

Ludogorets Razgrad räcker inte till

Ludogorets Razgrad kommer till den här matchen med Wanderson på sin skadeslista, men det är en spelare som varit borta från laget under en längre period. Därtill ska man ha med sig att Higinio har anslutit till frånvarolistan och inte heller finns med i den här tuffa bortamatchen.

Eventuellt kan man som supporter till Ludogorets Razgrad, om det nu finns några svenska sådana, trösta sig med att hemmalaget har fler och betydligt tyngre namn borta inför den här matchen.

Men det finns ett feltänk i en sådan tankekedja, eftersom hemmalaget också har en väsentligt större och bredare trupp. Tottenham Hotspur kommer alldeles oavsett vilka spelare som nu ser ut att missa inte att formera ett lag som är i närheten av lika svagt som det Ludogorets Razgrad sätter på planen.

Toby Alderweireld är med det sagt inte med efter en skada senast, samtidigt som Matt Doherty och Joe Rodon står utanför. Japhet Tanganga, Harry Winks och Erik Lamela närmar sig spel, men provas troligen sent.

Tottenham vinna och hålla nollan spelas till 1,66 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner mot noll
Odds: 1,66
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 26 november 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: