Speltips Union SG – Rangers 2/8: Fjolårsunder

Axel Sjödin Publicerat: 2 augusti 2022

Royale Union Saint-Gilloise ställs mot Rangers i den tredje kvalomgången till årets Champions League.

Union SG - Rangers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är den belgiska ligatvåan Union SG mot den skotska ligatvåan Rangers som gör upp om en plats i playoff-rundan. Även om många kanske aldrig har hört talas Union SG så kommer båda från helt fantastiska fjolårssäsonger där de skrev historia.

Union SG hade inte varit upp i den belgiska högstaligan på nära femtio år då de som nykomlingar under förra säsongen fullständigt chockade alla. De toppade ligan med fem poäng ned till Club Brügge efter den ordinarie säsongen, och hade inte den belgiska ligan avslutats med en mästerskapsomgång så hade de alltså vunnit titeln, men Club Brügge gick om i de avslutande matcherna, vilket gjorde att Union SG fick nöja sig med andraplatsen.

Men det är alltså en sanslös prestation de har stått för och Karel Geraerts har uträttat underverk med denna forna belgiska storklubb. Men de har knappast varit bortskämda med europeiska turneringar och där krävs det trots allt en annan rutin för att lyckas ofta.

Union SG har i alla fall inlett säsongen redan och har sett bra ut genom att plocka upp fyra poäng på deras två inledande matcher. Nu gäller det att ladda om mot Rangers.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Rangers vet hur de hanterar dubbelmöten nu

Även Rangers stod som sagt för en otroligt imponerande säsong då de slog ut Dortmund, Röda Stjärnan, Braga och Leipzig för att ta sig hela vägen till final i Europa League. Där var de smärtsamt nära att vinna mot Eintracht Frankfurt, men föll tillslut på målsnöret efter att ha förlorat i straffläggningen.

Det blev alltså varken en inhemsk eller europeisk titel förra året, men det har nog varit en av de mest minnesvärda säsongerna för Rangers del på decennier. Men de har varit aktiva under transferfönstret och har gjort en del förändringar sedan deras succé ifjol. Bland annat så har den tidigare Malmö-anfallaren Antonio Colak köpts in.

Även Rangers har dock inlett den inhemska säsongen bra genom att vinna sin öppningsmatch borta mot Livingston med 2-1. Det återstår att se ifall de kan plocka fram samma form som tog dem långt i Europa förra året, särskilt då de möter en klurig motståndare som Union SG som många inte riktigt vet var man har.

Det är inte en helt lättläst match och hos spelbolagen så är det väldigt jämnt på 1X2-marknaden. Rangers borde ha fått med sig en hel del erfarenhet sen fjolåret, men då spelade de väldigt avvaktande och defensivt i bortamötet, vilket de följde upp med att köra över motståndet hemma. Med vad som står på spel så tror jag att de tillämpar samma strategi här och att det därmed blir en avvaktande match. Vi spelar därmed på underspelet för 1.91 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.91
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: