Speltips Valur – Dinamo Zagreb 13/7: Champions League-kval

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2021

Dinamo Zagreb inleder längst ner i Champions League-kvalet och behöver nu passera isländska Valur för att nå nästa omgång.

Valur - Dinamo Zagreb

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senast det begav sig i Europaspelet kunde Dinamo Zagreb göra imponerande insatser i gruppspelet, men den här gången får man alltså i egenskap av kroatiska mästare ta sig hela vägen från den första kvalrundan i Champions League-kvalet.

Det känns kanske inte helt värdigt för ett klassiskt lag som Dinamo Zagreb att ta sig från den här första omgången och förhoppningsvis hela vägen, men så är systemet utformat och det får man nog bara ta och leva med.

Inför den första kvalmatchen mot isländska Valur var man enorma favoriter på pappret och Dinamo Zagreb kunde också leva upp till förväntningarna och vinna matchen, men det var betydligt mer knappt än planerat.

Faktum är att matchen bara slutade 3-2, trots att Dinamo Zagreb är ett rakt igenom starkare lag och som bekant har en stark tradition av att spela just i Europa.

VILL DU HA EN OMSÄTTNINGSFRI BONUS? En generös bonus från No Account Bet – som ger dig 100 kronor bonus utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – utan omsättningskrav!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Returmötet lever på Island

I praktiken innebär den första matchen i Zagreb nu att Valur bara måste vinna mot Dinamo Zagreb, med valfritt resultat, för att minst ta den här matchen till förlängning.

Det finns ingen bortaregel i årets Champions League-kval och alla uddamålsvinster för Valur leder således till att Dinamo Zagreb får spela förlängning på Island.

Inga drömförutsättningar för Dinamo Zagreb, men nu reser man väl sig ändå? Det är klart att det är ett problem att Dinamo Zagreb är helt ur säsong och därmed ur slag, men matchen senast kan ha väckt liv i laget hyfsat.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1.81 gånger insatsen hos No Account Bet. Jag förväntar mig ingen vild tillställning här.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 22:00, tisdag 13 juli 2021

Jämför odds: