Speltips Villareal – Young Boys 2/11: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 2 november 2021

Villarreal är klara favoriter när man gästas av Young Boys i den fjärde omgången av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 2 november 2021 med avspark kl 21.00.

Villarreal – Young Boys

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går inget vidare för Villarreal i La Liga men i Champions League ser läget bättre ut. Efter segern mot Young Boys senast är man efter tre matcher på en delad andraplats i gruppen. Manchester United är två poäng före Villareal och Atalanta som tagit fyra poäng, vilket är en poäng mer än fyran Young Boys.

I La Liga ligger Villarreal på en 13:e plats i den något haltande tabellen. De har tagit 12 poäng på 11 matcher och på de senaste fyra ligamatcherna har man endast inkasserat en poäng.

I helgen fick man stryk av Valencia borta med 2-0 och formen är med andra ord inget vidare. I Champions League vann man dock senast med hela 4-1 borta mot Young Boys och kan man upprepa den insatsen ser förutsättningarna goda ut här.

Schweiziska Young Boys inledde Champions League-gruppspelet med en imponerande 2-1-seger hemma mot Manchester United. Därefter har man sedan förlorat mot både Atalanta och Villareal.

Hemma i Schweiz inledde man också säsongen starkt men även där har man tappat lite av formen på sistone. I helgen förlorade man med 3-1 borta mot St. Gallen vilket ger att man är trea i tabellen med 21 poäng efter 11 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

När Villarreal och Young Boys möttes i Bern för två veckor sedan vann alltså de förstnämnda med klara siffror. Det var emellertid en jämnare match än vad 4-1-resultatet antyder.

Villarreal fick då en kanonstart då man gick ifrån till 2-0 redan efter en dryg kvart. Hemmalaget kunde reducera med kvarten kvar och när man sedan satsade på en kvittering kunde Villareal göra två mål i matchens slutminuter.

Unai Emerys Villarreal svarade för en fin förra säsong men den här säsongen har man inte fått spelet stämma. Det är därför förmodligen främst på grund av 4-1-segern senast som man är klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta på den här matchen ger endast omkring 1.54 gånger pengarna.

Formen är inte på topp hos något av lagen och framförallt har man släppt in för många mål på sistone. Young Boys har en målskillnad på hela 28-13 efter 11 ligamatcher och det har gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål i de 4 senaste matcherna. Hos Villareal gäller detsamma i 4 av de 5 senaste matcherna.

Mycket talar med andra ord för att även den här matchen kommer att bjuda på en del mål. Hemmaplansfördelen gör Villarreal till rimliga favoriter men jag tycker att de är något övervärderade sett till oddssättningen.

På hemmaplan är det också en match som Villareal sannolikt måste vinna om man ska ta sig vidare från den här gruppen. Detsamma gäller nog för Young Boys som är ett offensivt inriktat lag vars styrka inte är att parkera bussen.

Förutsättningar talar för en öppen matchbild och lagens bakgrund pekar mot en målrik match. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 2 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: