Speltips Villarreal – Atalanta 14/9: Jämnt möte

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2021

Oförmågan att vinna sina matcher har varit slående för både Villarreal och Atalanta under höstens säsongsinledning. Vad innebär det för Champions League-premiären?

Villarreal - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter tre spelade omgångar i La Liga kan vi konstatera att de regerande Europa League-mästarna Villarreal fortfarande inte tagit någon trepoängare, men man har å andar sidan inte heller förlorat någon match.

Om vi räknar in tävlingspremiären mot Chelsea, som man mötte i en slags europeisk supercupfinal, har man inte heller någon förlust där. Den matchen gick till en straffläggning som Villarreal tyvärr förlorade. En liten besvikelse efter att Villarreal återigen stått upp bra mot ett stort engelskt lag.

Hur som helst känns Villarreal åter som ett homogent och bra fotbollslag den här säsongen, även om spetsen ibland kan ifrågasättas. Nu tror jag att man tar sig an matchen mot Atalanta med gott självförtroende och man ska vara knappa favoriter i mina ögon.

Samtidigt är Atalanta svårspelade och speciellt ute i Europa är man ett jokerlag. Efter en vinst, en förlust och ett kryss i inledningen av Serie A har man också god motivation att göra det bra borta mot Villarreal.

Sett till hur gruppen ser ut, med matcher mot Young Boys och Manchester United, är det också givet att både Villarreal och Atalanta har en drömchans att ta andraplatsen. Men matcherna mot varandra blir nyckelmöten.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på Champions League

Villarreal avslutade den första fasen av ligasäsongen på ett imponerande vis genom att ta poäng mot Atletico Madrid, 2-2, i ligan och har därmed repat sig efter en lite sämre inledning på säsongen i La Liga.

I den matchen valde Unai Emery en startelva som jag mycket väl kan se används igen i den är matchen, när det nu bara finns en viss oro kring Gerard Moreno. Förhoppningen är att han ska kunna spela. Det är en anfallare som gör laget bättre, men som lämnade den spanska landslagssamlingen tidigare på grund av en skada. Den ska dock ha varit av en något lindrigare natur enligt rapporter.

Samuel Chukwueze har missat inledningen på säsongen med en krånglande baksida och spelar inte här för Villarreal.

I bortalaget är Luis Muriel, ofta bra ute i Champions League-spelet som en liten joker, tyvärr inte tillgänglig. Det är inte heller Hans Hateboer. Däremot finns det utvilade ben på nyckelspelarna Josip Illcic och Ruslan Malinovskiy, efter att startade på bänken i helgens match. Samma sak gäller Marten de Roon, som är avstängd i Serie A, men tillgänglig ute i Europa.

Inget av lagen har haft en sprudlande säsongsinledning och den här matchen kan förhoppningsvis bli lite av ett break för lagen.

X (oavgjort) spelas till 3.75 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3.75
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 14 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: