Speltips Wolfsburg – Salzburg 2/11: Nytändning

Martin Efvergren Publicerat: 2 november 2021

Med ny tränare är ett nytänt VfL Wolfsburg ute efter revansch på RB Salzburg i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 2 november 2021 med avspark kl 18.45.

Wolfsburg – Salzburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mark van Bommels Wolfsburg fick en strålande start på säsongen men de gick upp som en sol och ner som en pannkaka. Efter fyra raka inledande segrar vann man sedan inte en enda match och förlusten mot Freiburg i den näst senaste ligaomgången blev van Bommels sista för Wolfsburg.

Inför lördagens bortamöte mot Leverkusen hade 39-årige Florian Kohfeldt tagit över rodret och han fick en kanonstart. Man bröt då en åtta matcher lång svit utan vinster då man gick segrande med 2-0.

I Champions League står man på två poäng efter tre matcher men gruppen är jämn och goda möjligheter till avancemang finns fortfarande. RB Salzburg toppar gruppen på sju poäng, Sevilla är tvåa på tre poäng och Lille står, precis som Wolfsburg på två poäng.

Senast de här lagen möttes var Salzburg det klart bättre laget på hemmaplan. Man vann då med 3-1 vilket gör att man har skaffat sig ett mycket bra utgångsläge inför de tre avslutande omgångarna.

Salzburg, som leds av den blott 33 år gamle tysken Matthias Jaissle, har svarat för en imponerande säsongsinledning. Man kvalade in till Champions League och man har gått obesegrade hela vägen – i så väl CL som i ligan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Salzburg toppar den österrikiska ligan med god marginal redan efter 13 matcher och det är ett mycket intressant, ungt och lovande lag som Jaissle förfogar över. På hemmaplan sköljde man över Wolfsburg senast och frågan är om man kan göra detsamma på bortaplan.

Wolfsburgs tränarskifte fick en omedelbar positiv effekt och med helgens seger i ryggen finns det mycket talar för att man kommer bjuda Salzburg på tuffare motstånd den här gången. Det har annars varit jämna matcher i den här gruppen och förutsättningarna inför den här matchen är också det. Hos spelbolagen står Wolfsburg som knappa favoriter till 2.48 gånger insatsen.

Kohlfeldt har tagit över Wolfsburg som definitivt har kvaliteter och som fortsatt har goda chanser i både Bundesliga och Champions League. Hans främsta uppgift är att få fart på lagets offensiv, vilket var det största problemet under van Bommel.

Ännu har man dock ingen seger i Champions League och i den här hemmamatchen lär det nog krävas tre poäng om man ska kunna ta sig vidare. Samtidigt är Salzburg inte ett lag som kommer till den här typen av bortamatcher för att parkera bussen.

Sammantaget gör detta att jag tror på en öppen matchbild här. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45, tisdag 2 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: