Speltips Wolfsburg – Sevilla 29/9: Spännande möte

Axel Sjödin Publicerat: 29 september 2021

Ett mycket intressant möte är att vänta mellan Wolfsburg och Sevilla i den väldigt ovissa grupp G.

Wolfsburg - Sevilla

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskarna inledde Bundesligasäsongen på bästa möjliga vis med fyra raka vinster där de tidigt toppade ligan, men under den senare halvan av september har fallit av något från deras fina start.

Öppningsmötet i Lille var verkligen ingen övertygande prestation och fransmännen, som haft en tung start på säsongen i Ligue 1, dominerade matchen. John Brooks röda kort i den 62:a minuten satte såklart sin prägel på mötet och efter det var tyskarna nog nöjda med att få med sig en poäng, men insatsen i sig lämnade mycket att önska från Mark van Bommels lag.

Efter Champions League-debuten har även resultaten i ligan uteblivit och efter ett kryss mot Frankfurt och en förlust nu senast mot Hoffenheim med 1-3 så har de tappat greppet om ligan och halkat ned på en tredjeplats.

Ifall spelet fortsätter att se ut som de gjort kommer de att fortsätta halka ned i tabellen då inte direkt imponerat offensivt och nu ställs de inför säsongens kanske tuffaste test hittills då Sevilla kommer på besök.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla går åt rätt håll

Den spanska storklubben har inte haft någon strålande start på säsongen och även om Wolfsburgs mållösa kryss mot Lille lämnade mer att önska så var Sevillas möte mot Salzburg ännu värre att beskåda. Det var sensationellt nog hela fyra straffar i första halvlek, varav tre tilldelades de österrikiska gästerna och Sevilla får tacka högre makter att de fick med sig en poäng från matchen då Youssef En-Nesyri dessutom drog på sig ett rött kort i 50:e minuten vid ställning 1-1.

Defensiven mot Salzburg var bedrövlig men trots att Sevilla inte imponerat spelmässigt inledningsvis i ligan så har resultaten ändå gått deras väg. Med en match mindre spelad har de faktiskt fortfarande chansen att nå upp på samma poäng som serieledande Real Madrid vid vinst.

Skillnaden mot Wolfsburg är att saker och ting verkar gå i rätt riktning för Sevilla, det är i stort sett samma lag som såg oerhört farliga ut i våras och inte var långt ifrån att på riktigt vara med i titelstriden. I mötet mot Valencia som de besegrade med 3-1 gick det offensivt giftiga Sevilla att känna igen återigen och ifall de kan fortsätta spela som de gjort de senaste två matcherna så kommer Wolfsburg att få problem.

Sevilla går in som knappa favoriter här och i min mening är det spelvärda odds på en rak tvåa här. Kan de bara få igång sitt spel så har Sevilla en hög högstanivå och för 2.60 hos Expekt satsar vi alltså på bortasegern här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2.60
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: