Speltips Young Boys – Manchester United 14/9: Ny show

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2021

Cristiano Ronaldo visade vägen direkt med två mål mot Newcastle i helgen. Kan Manchester United få nytta av honom borta mot Young Boys i Champions League?

Young Boys - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog var det många som hade stora förväntningar på Cristiano Ronaldo när han valde att skriva på för Manchester United och därmed fullborda återkomsten till den klubb han slog igenom i på allvar för många, många år sedan.

Men kunde man verkligen ana att Cristiano Ronaldo skulle sätta ner foten direkt, efter bara ett par träningsdagar med sina nya lagkamrater, hemma mot Newcastle när han var tillbaka på Old Trafford inför en känslosam publik?

Två mål blev det hur som helst direkt från Cristiano Ronaldo, som visade att han fortfarande är en av världens allra bästa fotbollsspelare och det är helt givet att Manchester United blir ett väsentligt bättre fotbollslag med Cristiano Ronaldo tillbaka. Å andra sidan gäller det precis samtliga andra lag och landslag världen över.

Med två comebackmål visade Cristiano Ronaldo att formen är här redan, precis som under landslagsuppehållet med Portugal, och nu handlar det bara att åka vidare. Nu ska Cristiano Ronaldo spela i den tävling som han bemästrar allra mest – det vill säga Champions League.

Den stora rekordhållaren Cristiano Ronaldo lär ta sig an matchen mot Young Boys med full energi och jag kan inte se hur man inte ska gå ut med full kraft här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United är stora favoriter

Inledningen på säsongen har varit lovande för Manchester United, som hänger med i toppen av Premier League och som nu har kryddat en redan lovande spelartrupp med tunga förvärv som Cristiano Ronaldo, Raphael Varane och Jadon Sancho den här sommaren.

Nu saknar man spelare som Marcus Rashford, Dean Henderson, Alex Tellis, Phil Jones och troligen även Edinson Cavani samt Svott McTominay inför matchen mot Young Boys, men trots det är känslan att det inte spelar någon roll.

Det är ett betydligt större problem för hemmalaget med skadorna, mycket eftersom man inte har en Cristiano Ronaldo som kan rädda showen ändå. Fabian Lustenberger, Jean-Pierre Nsame, Esteban Petignat, Joel Monteiro och Nico Mainer rapporteras samtliga vara otillgängliga inför matchen mot Manchester United.

Jag tycker att mötet med Newcastle United var ett nytt bevis på den storhet som Manchester United kan komma att visa den här säsongen, om alla bitar faller på plats och man fortsätter på den inslagna vägen. Men det är fortfarande en viss spelare som är nyckeln till att allting ska stämma. Jag tror att han är sugen på att visa upp sig igen.

Cristiano Ronaldo inleder målskyttet spelas till 3.45 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo gör första målet
Odds: 3.45
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18.45, tisdag 14 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: