Speltips Zenit – Lazio 4/11: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Målspelet i matchen mellan Zenit St Petersburg och SS Lazio står på menyn. Vi rekar med odds inför onsdagen den 4 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos ComeOn!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Det finns ett par grupper som inte känns fullt lika heta den här hösten i Champions League och redan på förhand hade man en liten aning om att det kanske inte skulle pirra så mycket som man hade önskat i gruppen med Lazio, Zenit St Petersburg, Borussia Dortmund och Club Brugge.

Men å andra sidan finns det en hel del som pekar på att det här snarare är en grupp som kan bli väldigt jämn, utan en helt given kandidat till att vinna gruppen enkelt, och utan två självklara kandidater till att bara rida hem slutspelsplatserna.

Lazio och Borussia Dortmund känns som de hetare lagen, men det finns utan tvekan kvalité nog i motståndarlagen för att ställa till det. Club Brugge har redan visat det genom att ta en poäng mot Lazio och vinna mot Zenit St Petersburg. Det gör att man inför omgång tre ligger i delad topp.

Zenit St Petersburg har nu pressen på sig att faktiskt vinna för att det här äventyret inte ska vara över. Det finns alltid en chans att nå Europa League-slutspelet via bakvägen, men då alla tre övriga lag tar poäng mot varandra (och mot Zenit St Petersburg) har snart det tåget också gått om inte det händer nåt.

Underspelet hämtas

Zenit St Petersburg har under hela inledningen på säsongen fått klara sig utan sin viktiga spelare Malcom, och inte heller i den här matchen kommer man att kunna släppa in honom på planen. Det är en klar försvagning.

Den ryska storklubben har också Sardar Azmoun som ett lite osäkert kort inför avsparken. Men vi får väl se hur det här landar innan det är dags att välkomna motståndet för dagen.

I just SS Lazio saknas bland annat Stefan Radu och Luis Alberto, medan det finns osäkerhet kring Lucas Leiva och Manuel Lazzari. Som ni hör är det aningen tyngre namn, namnmässigt rakt igenom alltså, som ser ut att missa för bortalaget.

Efter två raka förluster är pressen på hemmalaget, som jag tror försöker täta till så mycket det bara går i den här matchen.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger såsen hos ComeOn.

Zenit St Petersburg - SS Lazio

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: